News

Ucigaşul fetiţei de 12 ani din Berceni şi-a recunoscut crima. Marcel Sebuc a refăcut filmul omorului

Misterul crimei din Berceni a fost elucidat. Cel care a omorât-o pe Ana Maria, fetiţa de 12 ani, este Marcel Sebuc, iubitul mamei acesteia.
24.08.2023 | 14:04
Ucigasul fetitei de 12 ani din Berceni sia recunoscut crima Marcel Sebuc a refacut filmul omorului
Marcel Sebuc şi-a recunoscut crima Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Sebuc, principalul suspect în cazul crimei din Berceni, din luna aprilie, când cadavrul unei fetiţe de 12 ani a fost descoperit în lada patului unei locuinţe din Berceni, şi-a recunoscut fapta la audierile de joi.

Marcel Sebuc încearcă să scape de acuzaţia de omor

Marcel Sebuc le-a povestit anchetatorilor că fata, Ana Maria, a fost cea care l-a lovit prima, iar el a ripostat. A lovit-o peste faţă, iar aceasta s-a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită Ana Maria a început să sângereze pe gură iar el s-a speriat, a luat un şiret şi a stragulat-o.

ADVERTISEMENT

După ce s-a asigurat că a ucis-o, bărbatul a curăţat casa, apoi a pus cadavrul într-un sac şi l-a ascuns sub pat. “A luat apoi bijuteriile fetei şi le-a amanentat”, după cum spune avocatul Adrian Cuculis. “În opinia mea Marcel Serbuc minte şi încearcă să scape cu lovituri cauzatoare de moarte şi nu omor”, a mai spus acesta.

Capturat în Olanda în urmă cu câteva luni, Ilie Marcel Sebuc a fost extrădat în România pe 22 august, iar joi a fost dus la audieri. Tribunalul Amsterdam dispusese pe 16 august extrădarea sa și predarea lui autorităţilor din România, în baza mandatului european de arestare.

ADVERTISEMENT

El fusese dat în urmărire după ce în prealabil fusese arestată în Spania mama fetei, Simona Monica Iftimovici, care era concubina lui Marcel Sebuc. Toate aceste proceduri au fost demarate de poliţie după ce cadavrul unei fete de 12 ani a fost găsit înfășurat într-un sac din plastic și băgat în lada de la pat, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei.

Crima a fost descoperită la abia o lună şi jumătate de la comiterea ei, când proprietarul locuinţei a fost alertat de vecini de mirosul pestilenţial care venea din locuinţă. După ce Simona Iftimovici şi Marcel Serbuc au părăsit aparatamentul şi au plecat în străinătate nimeni nu a mai locuit în el, aşa se explică de ce a trecut atât de mult timp până la găsirea cadavrului.

ADVERTISEMENT

Tatăl biologic al fetei declara că mama fetei ştia despre abuzurile la care aceasta era supusă de către Marcel Serbuc, iar o colegă de clasă a Anei spunea că aceasta i-a mărturisit că iubitul mamei sale făcea gesturi de natură sexuală la adresa ei.

Mai mult decât atât, bărbatul crede că fosta sa soţie ştia că fata ei a fost omorâtă, dar aceasta a încercat să-l acopere pe criminal. “Ea știe tot! A dat declarație că îl iubește foarte mult pe concubinul respectiv! Îl iubea mai mult pe el decât pe fetiță, care era sânge din sângele ei.

ADVERTISEMENT

Nu se leagă! Ba că s-a dus la scări! Ba că s-a întors cu fata! Mi-a spus că pleacă la Suceava, că să stau liniștit, că aduce fetița și că merge la școală”, spunea acesta.

ADVERTISEMENT