News

Ucigașul fetiței de 6 ani din Dâmbovița, arestat preventiv. A înjunghiat-o pe micuță drept răzbunare pe tatăl ei

A fost arestat preventiv criminalul fetiței de 6 ani din Dâmbovița. Acesta a ucis-o pe micuță ca o răzbunare pentru tatăl acesteia.
19.07.2021 | 09:34
Ucigasul fetitei de 6 ani din Dambovita arestat preventiv A injunghiato pe micuta drept razbunare pe tatal ei
ADVERTISEMENT

Tânărul din Cojasca (județul Dâmbovița), acuzat că și-a ucis nepoțica de doar 6 ani pentru a se răzbuna pe tatăl ei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suspectul a fost introdus deja în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița.

Ucigașul fetiței de 6 ani din Dâmbovița, arestat preventiv. A ucis-o pentru a se răzbuna pe tatăl acesteia

Un caz de-a dreptul cutremurător a șocat, sâmbătă, comuna Cojasca din Dâmbovița. O fetiță de 6 ani a fost înjunghiată în zona gâtului, fiind găsită decedată în pădure.

ADVERTISEMENT

Autorul crimei a fost chiar unchiul micuței, un individ de 25 de ani. Din primele date a reieșit că tânărul ar fi recurs la acest gest din răzbunare, după ce acesta intrase într-un conflict cu fratele său, plecat în Germania. Din câte se pare, copila se afla afla în grija bunicilor.

Inițial, principalul suspect de crimă din Cojasca a fost reținut, sâmbătă, de polițiștii dâmbovițeni pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Criminalul din Cojasca avea probleme

Potrivit presei locale, care o citează pe mama presupusului criminal, tânărul care a recurs la oribila crimă suferea de depresie și urma un tratament de specialitate.

În cauză, s-au demarat cercetări sub coordonarea unui procuror de al Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 25 de ani, care şi-ar înjunghiat mortal în gât nepoata de 6 ani, sâmbătă, ar fi recurs la acest gest după o ceartă cu fratele său, plecat la muncă în Germania. Totul s-a petrecut în urma unei discuţii telefonice între cei doi.

Individul şi-ar fi dus nepoata la marginea pădurii din Cojasca, unde ar fi înjunghiat-o în gât, rănile provocate fiindu-i letale copilei. După ce a comis crima, acesta a sunat la poliţie şi s-a autodenunţat. Când au ajuns la locul tragediei, unchiul agresor stătea lângă cadavrul nepoatei sale.

ADVERTISEMENT

Localnicii spun că familia în care a avut loc crima este una cu foarte multe probleme, iar individul acuzat de crimă nu este la prima abatere.

”Este o familie problemă, cu toată lumea s-a certat, cu toată lumea s-au bătut. Am avut şi sesizări la poliţie. A vrut să intre peste nora mea. Cu băiatul s-a certat şi a dat şi în băiat. Au probleme psihice toţi. Cu toată lumea s-a certat”, a povestit o vecină a familiei fetiţei pentru Adevărul.

ADVERTISEMENT