News

Ucigașul lui Emi Pian a fost arestat preventiv. Richard Piticu: ”A vrut să îmi curețe viața”

07.08.2020 | 22:26
Ucigasul lui Emi Pian a fost arestat preventiv Richard Piticu A vrut sa imi curete viata
ADVERTISEMENT

Richard Gheorghe, zis Piticu, tânărul care l-a omorât pe Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, prin decizia Tribunalului București. În fața instanței, Piticu a clamat autoapărarea, informează observatornews.ro.

Într-o primă fază, Richard Gheorghe (26 de ani), a fost reținut  de  către poliție, luat  de la spital și dus la audieri în pijamale și cu mâna bandajată. Înainte de uciderea lui  Florin Mototolea, zis Emi Pian, Piticu nu avea cazier.

ADVERTISEMENT

În fața anchetatorilor, Piticu a pretins că l-a lovit pe Emi Pian în legitimă apărare. ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă, a vrut să îmi cureţe viaţa”, a spus Piticu, înainte de audieri.

Două variante pentru povestea uciderii lui Emi Pian

Crima ar fi avut loc la finele unui scandal pornit de la un  joc de barbut. Piticu ar fi fost tăiat și pus la pământ de către oamenii lui Mototolea, iar acesta ar fi ripostat cu mai multe  lovituri de cuțit, acestea fiindu-i fatale liderului clanului  Duduianu.

ADVERTISEMENT

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde. Leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în comunicatul procurorilor criminalişti.

Cercetările în acest caz continuă, fiind implicat Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

Emi Pian, liderul clanului Duduianu a fost ucis prin înjunghiere, marți dimineață, într-un conflict între mai multe persoane, după un conflict cu un membru al clanului rival.

Potrivit unei alte variante, a vărului lui Emi Pian, George, conflictul ar fi pornit de la o banală glumă făcută pe seama lui Florin Mototolea de Ciprian Napy din clanul Rinu, în timpul unei partide de poker, nu de barbut.

ADVERTISEMENT
Tags: