Sport

UEFA a anunțat orele și arbitrii pentru meciurile pe care FCSB, Farul și Sepsi le joacă în Conference League

UEFA a anunțat orele și arbitrii pentru meciurile FCSB-ului, Farului și lui Sepsi din turul trei preliminar Conference League.
04.08.2023 | 21:53
UEFA a anuntat orele si arbitrii pentru meciurile pe care FCSB Farul si Sepsi le joaca in Conference League
Orele și arbitrii pentru meciurile pe care FCSB, Farul și Sepsi le joacă în Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB va juca împotriva danezilor de la Nordsjaelland, Farul se va duela împotriva lui Flora Talinn, campioana Estoniei, în timp ce Sepsi îi va înfrunta pe cazacii de la Aktobe.

Orele și arbitrii pentru meciurile pe care FCSB, Farul și Sepsi le joacă în Conference League

UEFA a anunțat orele la care se vor disputa partidele și arbitrii pentru meciurile pe care FCSB, Sepsi și Farul urmează să le dispute în manșa tur a turului trei preliminar Conference League.

ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să treacă mai departe de CSKA 1948 Sofia, după două victorii. În tur, vicecampioana României s-a impus simplu, scor 1-0, iar în retur, în urma unei desfășurări nebune a disputei, echipa lui Elias Charalambous s-a impus, scor 3-2.

Farul a reușit să treacă de armenii de la Urartu, câștigând ambele meciuri cu același scor (3-2), campioana României având emoții de fiecare dată, pentru că armenii au condus în ambele confruntări.

ADVERTISEMENT

Sepsi este echipa din România care s-a calificat fără emoții, trecând lejer de CSKA Sofia. Covăsnenii au câștigat entuziasmant în Bulgaria, scor 2-0, iar în retur au defilat pe teren propriu, scor 4-0.

CFR Cluj este singura echipă din România care nu a reușit să treacă de turul doi preliminar Conference League, însă clujenii au întâlnit-o pe Adana Demirspor, în fața căreia au cedat abia în prelungirile meciului retur, disputat în Turcia, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Orele și arbitrii meciurilor din turul 3 preliminar Conference League:

  • Sepsi – Aktobe – 10 august, ora 20:00. Arbitru: Visar Kastrati. Asistenți: Besnik Morina, Lumturije Muhadri (toți Kosovo)
  • Farul – Flora – 10 august, ora 20:30. Arbitru: Ioannis Papadopoulos. Asistenți: Vasileios Nikolakakis, Konstantinos Nikolaidis (toți din Grecia)
  • FCSB – Nordsjaelland – 10 august, ora 21:30. Arbitru: Milos Boskovici. Asistenți: Marjan Paunovc, Vladislav Radenovic (toți din Muntenegru)

„Sper să rezolvăm calificarea încă din primul meci!”

Marius Ștefănescu a vorbit la finalul partidei dintre Sepsi și CSKA Sofia, scor 4-0, meci în care a obținut penalty-ul din care s-a deschis scorul, și a spus că își dorește ca echipa să rezolve calificarea încă din meciul tur cu Aktobe, țintind cât mai sus în competițiile europene.

ADVERTISEMENT

„Un meci de colecție, un meci foarte bun făcut de noi. Știam că o să vină să se califice, dar nu știau ce-i așteaptă. Mă bucur că am reușit să ne calificăm. Scorul spune totul!  Ne bucură că nu luăm goluri și sper să ducem cât mai mult această serie.

Treaba noastră e să ne pregătim bine, până acum ne iese totul. Urmează Aktobe, o deplasare lungă, dar primul meci e acasă și sper să-l rezolvăm de aici. Nu știu nimic despre plecare mea, nu știu despre ce se vorbește.

Înțeleg ce spune patronul, dar dânsul decide. Dacă cluburile se înțeleg, urmează să văd și eu și vom vedea ce se va întâmpla. Tot timpul la fotbal este presiune, dar nu mă gândesc să plec. Mă simt bine la Sepsi!”, a mai spus Marius Ștefănescu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „GG și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT