Sport

Liviu Ciobotariu, în al 9-lea cer după Sepsi – CSKA Sofia 4-0: „O seară minunată!”

Liviu Ciobotariu este în al nouălea cer după victoria la scor obținută de Sepsi pe teren propriu în confruntarea cu CSKA Sofia.
03.08.2023 | 23:05
Liviu Ciobotariu in al 9lea cer dupa Sepsi  CSKA Sofia 40 O seara minunata
Liviu Ciobotariu, în al 9-lea cer după Sepsi - CSKA Sofia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul covăsnenilor este încântate de felul în care jucătorii săi s-au descurcat în dubla manșă împotriva bulgarilor, fiind bucuros și pentru că echipa sa nu a primit niciun gol în ambele confruntări.

Liviu Ciobotariu, în al 9-lea cer după Sepsi – CSKA Sofia

Liviu Ciobotariu este în al nouălea cer după calificarea obținută de Sepsi împotriva lui CSKA Sofia: „E un sentiment de bucurie, o seară minunată pentru noi.

ADVERTISEMENT

A fost o dublă perfectă. Am încheiat dubla fără gol încasat, am marcat șase goluri. Un joc foarte bun de partea noastră, în ambele partide. Sunt bucuros pentru această calificare, dar și pentru jocul prestat.

Îmi felicit jucătorii. Nu am avut un meci ușor, chiar dacă scorul arată că ar fi fost lejer. Nu a fost așa. În prima repriză, CSKA a avut ocazii bune de a marca, dar apărarea noastră a funcționat perfect”.

ADVERTISEMENT

„O seară minunată pentru noi, care ne aduce bucurie și satisfacție. Am crezut în calificare. După primul joc, știam că nu o să fie ușor, dar am crezut în calificare.

Echipa s-a montat foarte bine, jucătorii au fost foarte motivați. Ne-am dorit să facem fericiți cei 7-8 mii de suporteri care au venit la stadion. A fost o atmosferă fantastică!”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

„Un meci de colecție!”

Și Marius Ștefănescu a vorbit la finalul meciului, fiind încântat de evoluția perfectă a lui și a colegilor săi: „Un meci de colecție, un meci foarte bun făcut de noi.

Știam că o să vină să se califice, dar nu știau ce-i așteaptă. Mă bucur că am reușit să ne calificăm. Scorul spune totul!  Ne bucură că nu luăm goluri și sper să ducem cât mai mult această serie”.

ADVERTISEMENT

„Treaba noastră e să ne pregătim bine, până acum ne iese totul. Urmează Aktobe, o deplasare lungă, dar primul meci e acasă și sper să-l rezolvăm de aici. Nu știu nimic despre plecare mea, nu știu despre ce se vorbește.

Înțeleg ce spune patronul, dar dânsul decide. Dacă cluburile se înțeleg, urmează să văd și eu și vom vedea ce se va întâmpla. Tot timpul la fotbal este presiune, dar nu mă gândesc să plec. Mă simt bine la Sepsi!”, a mai spus Marius Ștefănescu.

ADVERTISEMENT