Fotbal international

UEFA, modificare de ultimă oră în ghidul despre România! Denumirea FCSB a fost înlăturată şi înlocuită cu Steaua. FOTO

28.11.2019 | 19:01
UEFA modificare de ultima ora in ghidul despre Romania Denumirea FCSB a fost inlaturata si inlocuita cu Steaua FOTO
ADVERTISEMENT

UEFA se pregătește pentru EURO 2020, iar forul continental a trimis jurnaliștilor acreditați la turneul final un ghid online în care apar informații desre România și București, orașul care va găzdui tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020, eveniment care are loc sâmbătă, de la ora 19.00.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.83 este cota pentru ”ambele marchează” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!
ADVERTISEMENT

UPDATE, 28 noiembrie, ora 19:04 / UEFA a modificat eroarea făcută în ghidul despre România și a înlocuit numele FCSB cu Steaua la câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni din 1986. VEZI ÎN GALERIA FOTO MODIFICĂRILE FĂCUTE DE UEFA


UEFA surprinde în ghidul despre România lansat înaintea tragerii la sorți pentru grupele EURO 2020

UEFA a făcut o descriere scurtă a Bucureștiului și a prezentat atracțiile turistice ale capitalei României. Mai mult, forul continental a oferit informații despre cele mai importante performanțe făcute de echipele din fotbalul nostru și anunță că FCSB este Steaua, lucru care va produce o reacție dură din partea lui Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

„Fotbal Club FCSB a învins-o pe Barcelona în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. Dinamo a atins semifinalele CCE în 1984, însă performanța a fost bătută când Fotbal Club FCSB a învins Barcelona la penalty-uri, pentru a câștiga ediția din 1986. Rămâne în continuare cea mai dramatică realizare a unei echipe din România”, apare în ghidul celor d ela UEFA.

”Steaua rămâne cea mai populară echipă din țară”

Mai mult, UEFA nu a ezitat să o numească apoi pe FCSB ”Steaua”, lucru care arată că la Nyon echipa lui Gigi becali este considerată ca fiind continuatoarea clubului care a câștigat finala Cupei Campionilor. „Fondată drept clubul Armatei Române, Steaua rămâne cea mai populară echipă din țară, alături de Dinamo, cândva echipa Ministerului de Interne, și Rapid, cele trei formând top 3 al capitalei țării”

ADVERTISEMENT

România a primit de la UEFA șansa de a organiza tragerea la sorți a turneului final care va avea loc în vara anului 2020 și care va fi găzduit de 12 țări. Bucureștiul va organiza patru partide de la Campionatul European: trei din grupe și unul din optimile de finală. Toate cele patru meciuri vor avea loc pe Arena Națională, cel mai mare stadion din România.