Life

Uite cât de frumoasă este soția Principelui Nicolae gravidă în ultimul trimestru de sarcină

08.10.2020 | 07:55
Uite cat de frumoasa este sotia Principelui Nicolae gravida in ultimul trimestru de sarcina
ADVERTISEMENT

Principele Nicolae este mândru nevoie mare, căci soția lui, Alina-Maria Binder, urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului în noiembrie.

Foarte activă și încrezătoare, partenera de viață a nepotului Regelui Mihai a fost surprinsă în timp ce ieșea din benzinărie, cu burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

Alina Binder nu s-a îngrășat în perioada sarcinii și arată foarte bine, deși mai are puțin și naște.

Soția Principelui Nicolae, grațioasă pe stradă

Cancan.ro (n.r. vezi imaginile aici) a publicat imagini în care Alina-Maria Binder apare la mici cumpărături într-o rochie vișinie, până la genunchi, și cu mască pe față. De observat este că soția Principelui Nicolae este foarte activă și pare fericită cu postura de gravidă, chiar dacă deja burtica este deja vizibilă.

ADVERTISEMENT

Viitoarea mămică s-a purtat ca oricare alt om în public, i-a zâmbit soțului ei la ieșirea din benzinărie, de unde a cumpărat câteva produse pe care le-au luat la drum. Principele Nicolae s-a ocupat de alimentarea mașinii, căci probabil urmau să plece la drum lung.

Principele Nicolae: A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat. Naşterea va fi la începutul lunii noiembrie

Nepotul Regelui Mihai a dezvăluit, recent, într-un interviu pentru adevărul.ro că soția sa a avut stări bune pe perioada sarcinii și că abia așteaptă să devină părinți.

ADVERTISEMENT

„Am înţeles că nopţile nedormite vor veni imediat după ce se naşte copilul şi vor reprezenta o parte din această poveste specială. Noi suntem aici pentru copil şi trebuie să avem grijă. Nu contează dacă dormim sau nu. Eforturile noastre vor fi concentrate pentru creşterea copilului şi ca să fie sănătos şi fericit, asta este cel mai important (…) Până acum, soţia mea a fost foarte bine, relaxată şi fericită.

A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat. Naşterea va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie naturală. Avem mai multe prenume în cap, dar încă nu am ales. O să aşteptăm până apare această minune şi atunci ne vom decide”, a mărturisit fostul Principe, pentru adevărul.ro.

ADVERTISEMENT
alina binder
Alina Binder, în luna 5-a de sarcină. Sursa foto: Facebook

Alina Blinder și Principele Nicolae s-au căsătorit în 2018

Nepotul Regelui Mihai și soția sa au avut cununia civilă la Sinaia, în 2018, la Biserica Sfântul Ilie. Momentul a fost marcat de o petrecere cu lume bună. Evenimentul a fost de mare anvergură, căci a avut loc după 70 de ani de la căsătoria Principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand și a Reginei Maria.

Nicolae mai are un copil din relația cu Nicoleta Cîrjan, care a născut, în 2016, o fetiță pe care tatăl ei a recunoscut-o, până la urmă.

” În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect.”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Nicolae.

Nicholae Medforth-Mills a primit titlu de principe la 25 de ani, i-a fost retras pe 1 august 2015, după ce a fost implicat într-un scandal amoros cu Nicoleta, care i-a dăruit și primul copil. Prințul Nicolae ar fi fost al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete