Life

Uite cât de provocator s-a pozat la sală Raisa Humeniuc, una dintre prezentatoarele lui Adrian Sârbu de la Aleph News

03.09.2020 | 17:30
Uite cat de provocator sa pozat la sala Raisa Humeniuc una dintre prezentatoarele lui Adrian Sarbu de la Aleph News
ADVERTISEMENT

Adrian Sârbu și-a ales oamenii pe sprânceană atunci când a lansat Aleph News. Mulți jurnaliști din Pro TV, Antena 1 și alte trusturi media s-au alăturat proiectului, printre care și Ana Raisa Humeniuc, care apare în ipostaze amețitoare pe contul de Instagram.

Fost corespondent Pro TV, tânăra prezentatoare de la cel mai nou proiect media lansat pe piață de către Adrian Sârbu apare în timpul unui antrenament sportiv, la sală, într-o pereche de pantaloni mulați, cu vedere la posterior.

ADVERTISEMENT

Blonda a vrut să-și scoată partea dorsală în evidență și a reușit să facă acest lucru doar din câteva mișcări.

Adrian Sârbu a adunat cele mai bune jurnaliste din media în proiectul Aleph News

Când spunem bune, nu ne referim doar profesional, pentru că noile vedete ale postului tv și online sunt tinere care au mii de urmăritori pe rețelele de socializare, unde își încântă fanii cu poze din diferite locații sau cu ținute care să le pună corpul în evidență.

ADVERTISEMENT

Un astfel de exemplu este și Ana Raisa Humeniuc, care și-a înnebunit prietenii virtuali cu pozele de la sală, dar și din alte locații. Frumoasa ardeleancă, fost corespondent Pro TV, apare în ținute simple la locul de muncă, afișează un look futuristic oamenilor ce o privesc în timp ce prezintă știrile, însă în timpul liber situația se schimbă, iar pe rețelele de socializare demonstrează că poate fi și o adevărată divă.

Nu putem spune că Adrian Sârbu este un fan al genului ăsta de apariții, căci pe vremea când era era în Pro TV a ținut cu dinții de imaginea vedetelor din trust, motiv pentru care prezentatoarele restul staff-ului (personal n.r) erau greu de prins în interviuri, apariții deocheate sau la evenimentele mondene. De altfel, el a creat un departament puternic de PR care se ocupa de imaginea vedetelor din Pro TV, lucru pe care, cel mai probabil, îl va pune în aplicare și cu divele din noul proiect.

ADVERTISEMENT
Blonda face senzație la sală
Blonda face senzație la sală

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Adrian Sârbu urma să lanseze cel mai inovator proiect de pe piața media, iar printre cei care colaborează cu el se numără și Marius Tucă, celebrul prezentator.

Adrian Sârbu a ales pentru acest proiect nume grele din media românească, jurnaliști renumiți în Pro TV care au făcut istorie în mediul online și televizat, iar printre aceștia se numără:

ADVERTISEMENT

Costi Mocanu, Felix Drăghici, Bogdan Hofbauer, Lucian Nemoiu, Răzvan Hriscu, Cristina Airabedian, Vlad Craioveanu, Lică Molan, Radu Badiu, Georgiana Dulgheru, Augustin Stochiţă, Dan Pavel, Irina Ursu, Mihaela Măncilă, Monica Mihai, Oana Despa, Cătălin Condruţ,

Raisa Humeniuc, Ana-Maria Rus, Mădălina Bucur, Raluca Maniţă, dar şi colaboratori noi: Ion Cristoiu, Marius Tucă, Ioana Ţigănilă, Ioana Voicu, Iulia Maria, Andreea Perminova, Angela Carp, Nadina Zisu, Tatiana Lipchin, Tora Apetrii şi Andrei Tomescu.

„ Aleph News e un proiect al secolului 21. El îşi va crea propria piaţă: consumatorii de informaţie şi entertainment de pe mobil, cei care au abandonat sau au fost abandonaţi de televiziunea tradiţională. Ei aşteaptă să retrăiască experienţa informaţiei fuzionate cu entertainment-ul, în noua eră a social media. Pentru ei, Aleph News va fi (ne)aşteptatul Breaking News.”, a declarat Adrian Sârbu, potrivit zf.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: