Life

Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic

Uleiul care îți regenerează părul de la rădăcină. Datorită acestui produs va crește lung, puternic și niciun fir nu se va mai rupe.
18.04.2024 | 08:19
Uleiul care iti repara parul Va creste lung si puternic
Cum îți îngrijești corect părul pentru a fi sănătos. Sursa foto: Farmacia Catena
ADVERTISEMENT

Dacă te confrunți cu probleme legate de căderea părului sau firele despicate, atunci trebuie să găsești rapid o soluție salvatoare pentru podoaba ta capilară. Aceasta se poate repara printr-o rutină corectă, din care este musai să nu lipsească un anumit tip de ulei.

Ce ulei îți poate face părul mai frumos

Părul este o carte de vizită a unei femei. Dacă el arată bine, atunci și starea de spirit va fi una pozitivă și plină de încredere. Ce ne facem, însă, atunci când părul cade intens, se îngrașă rapid și devine tot mai aspru?

ADVERTISEMENT

Sunt persoane care dau o mulțime de bani, pe tot felul de produse scumpe de însănătoșire a podoabei capilare și tot nu au parte de rezultatul visat. Un prim detaliu în acest sens indică o problemă interioară, de fapt.

Până la tratarea afecțiunilor interioare care vă afectează creșterea părului, puteți utiliza uleiul de ricin. Despre acesta s-a descoperit de-a lungul timpul că are rolul de a fortifica firele și, dacă îl aplici de la rădăcină, în fiecare zi, pe parcursul a trei săptămâni, vei observa primele rezultate.

ADVERTISEMENT

Uleiul de ricin îți salvează părul

Uleiul de ricin este bogat în acid ricinoleic, un acid gras mononesaturat care are capacitatea de a hrăni părul cu nutrienții necesar. De asemenea, uleiul de ricin conține multă vitamine E, acizi grași-Omega 9 și acizi grași-Omega-6.

”Uleiul de ricin este un ulei gros, inodor, obținut din semințele de ricin. Utilizarea sa datează din Egiptul antic, când uleiul de ricin era combustibil pentru lămpi, dar era folosit și în scopuri medicinale și de înfrumusețare. Se spune chiar că era folosit de Cleopatra pentru a-și lumina albul ochilor.

ADVERTISEMENT

În prezent, cea mai mare parte a uleiului de ricin este produsă în India. Este încă folosit ca laxativ și în produse pentru piele și păr. Uleiul de ricin este, de asemenea, un ingredient al uleiului de motor”, potrivit medlife.ro

Măști cu ulei de ricin

Sunt diferite tipuri de măști pe bază de ulei de ricin care se pot aplica pe păr. Una dintre ele mai conțin și zeamă de lămâie și gălbenuș de ou. Pasta obținută se va aplica pe păr de la rădăcină în jos, după care totul se va acoperi cu un prosop timp de 2-3 ore. Ulterior, șamponați și clătiți.

ADVERTISEMENT

O altă mască este compusă din ulei de ricin, vitamina A, lămâie și ulei de cocos. Procedura de utilizare este indentică cu prima descrisă. O altă mască are și conținut de ulei de argan, combinat cu gălbenuș de ou și zeamă de lămâie. Acestea vor reda strălucirea părului și vor împiedica firele de păr să mai cadă foarte des.

ADVERTISEMENT
Tags: