Life

Ultima dorinţă a lui Elvis. Ce i-a cerut unei foste iubite, înainte să moară

Una dintre fostele iubite ale lui Elvis Presley a dezvăluit ce i-a cerut artistul înainte să moară. Care a fost ultima dorință a cântărețului rock'n'roll.
11.12.2022 | 17:31
Ultima dorinta a lui Elvis Ce ia cerut unei foste iubite inainte sa moara
Ce i-a cerut Elvis Presley unei foste iubite, înainte să moară. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Una dintre fostele iubite ale lui Elvis Presley a dezvăluit care a fost ultima dorință a artistului. Cu câțiva ani înainte să moară, Regele Rock’n’Roll i-a cerut acesteia un lucru imposibil.

Care a fost ultima dorință a lui Elvis Presley. Dezvăluirile fostei iubite

Cântărețul a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ann-Margret, pe care a întâlnit-o pentru prima dată în 1963, pe vremea când filmau pentru filmul Viva Las Vegas.

ADVERTISEMENT

Relația cu Ann-Margret a durat mai bine de un an, perioadă în care artistul era deja căsătorit cu Priscilla Presley, cu care avea o fiică, Lisa Marie Presley. După un deceniu, cei doi au ajuns la divorț.

Elvis trecea prin momente grele după despărțirea de Priscilla. În acea perioadă, Ann-Margret locuia la Las Vegas Hilton, unde cânta în fiecare seară pentru un număr mare de spectatori.

ADVERTISEMENT

Într-o seară din decembrie 1973, Elvis a privit-o cântând pe fosta lui iubită. Aceea a fost și noaptea în care s-au întâlnit pentru ultima oară.

După concert, Elvis Presley a participat la o petrecere la care au fost prezente și alte vedete, acolo unde a discutat cu Ann-Margaret. Cei doi au depănat amintiri de pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, în aceeași noapte, Ann-Margret a revenit în camera ei de hotel, după care a primit un apel de la Elvis. Actrița, acum în vârstă de 81 de ani, a scris despre acest moment în cartea sa de memorii, “My Story”.

Elvis i-a spus actriței cât de mult s-a bucurat să o vadă în acea seară. Actrița i-a întors complimentul, însă atunci era căsătorită cu Roger Smith, un producător de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Cântărețul i-a spus cât de “singur” se simțea și își dorea foarte mult să o mai vadă încă o dată. Actrița a anticipat această întrebare, dar spera că nu o va primi.

Regele Rock’n’Roll-ului trecea printr-o perioadă foarte grea. Situația din familie îl afecta, iar curioșii și presa aveau să se intereseze despre viața sa, potrivit express.co.uk.

Ce i-a spus Ann-Margaret cântărețului după ce acesta i-a cerut ajutorul

Cu toate că și-ar fi dorit foarte mult să-i fie alături cântărețului, artista a fost nevoită să-l refuze. “Știi că nu pot”, i-a spus atunci Ann-Margaret.

Elvis Presley a fost sincer cu fosta sa iubită, pentru care încă avea sentimente. “Știu, dar vreau să știi că încă simt la fel.”, a spus el atunci.

Conversația s-a încheiat atunci, iar momentul a fost ca o a doua despărțire. Niciunul dintre ei nu avea de unde să știe că Elvis nu mai avea să trăiască foarte mulți ani după acel moment. Acea convorbire telefonică a fost ultima dintre cei doi.

Pe 16 august 1977, Elvis Preley a fost găsit fără suflare în baia din locuința din Graceland, statul Tennessee, lângă locul unde dormea fiica sa, Lisa-Marie.

După ce a aflat despre decesul cântărețului, Ann-Margaret a lăsat totul și a plecat la funeralii. A fost singura persoană din întreaga carieră a lui Elvis la Hollywood care a venit la înmormântarea lui.

După ce l-a întâlnit pe tatăl regretatului cântăreț, Vernon Presley, acesta i-a transmis un mesaj din partea Regelui muzicii rock’n’roll. “A fost foarte mândru de tine”, i-a spus acesta actriței.

ADVERTISEMENT
Tags: