News

Ultima fiță la Cluj-Napoca. Buchetul de flori cu salam, legume și brânzeturi

Nicio zi fără o situație excentrică de la Cluj-Napoca, acolo unde oamenii nu mai știu cu ce să-și șocheze concetățenii, de data aceasta cu un buchet de mezeluri.
11.09.2023 | 15:21
Ultima fita la ClujNapoca Buchetul de flori cu salam legume si branzeturi
Ultima fiță la Cluj-Napoca. Buchetul de flori cu salam, legume și brânzeturi. Foto: Știri de Cluj
ADVERTISEMENT

Așadar, clujenii nu se mulțumesc să mănânce mici sau fripturi cu foiță de aur, ci au ajuns să cumpere buchete de ”flori”, făcute de fapt din mezeluri. Este cea mai recentă găselniță a unei clujence care pune foarte mult suflet atunci când le livrează clienților săi comanda mult dorită.

Ultima fiță la Cluj-Napoca: buchetul de flori cu salam

Dragostea nu doar că trece prin stomac, așa cum spune o vorbă din bătrâni, însă mai nou contează foarte mult și cum e împachetată. Așadar, clujenii pretențioși au acum la dispoziție buchetele de flori unde florile au fost înlocuite cu salam, legume, alune și brânzeturi. Desigur, în aranjament a fost inclusă și o bere, pentru că fița pe sete e completă, conform Știri de Cluj.

ADVERTISEMENT

Tot în acest an, clujenii inventau micii cu foiță de aur, iar cel care făcea prima degustare era vedeta locală Nelson Mondialu’. Concluzia e că acești mici imperiali nu doar că arată bine, dar au și un gust aparte, fiind făcuți din carne de vită adusă din America, amestecată cu Black Angus de România. Așadar, pe nimeni nu mai miră că prețul e pe măsură: 100 de lei bucata.

Și tot la capitolul carne stropită cu aur putem trece în revistă și friptura de 1.200 de lei bucata. Patronul acestui local e șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, devenit vedetă națională peste noapte după ce și-a prezentat meniul excentric. De fapt, totul a început cu un platou cu de toate, la 1.200 de lei, însă meniul s-a îmbogățit rapid cu un platou cu carne de vită la 6.000 de lei, suflată cu aur.

ADVERTISEMENT

Dacă această informație nu era de ajuns, clujenii și-au dus chiar și câinii în restaurantul de lux, moment în care patrupedul a fost hrănit cu friptură de vită în foiță de aur, un mizilic de 1.200 de lei. ”Binemeritatul creekstone ribeye în foiță de aur pentru cel mai bun campion, Thor”, transmiteau atunci cei de la Bully RO Kennel Club.

”E o carne de cea mai bună calitate cu foiță de aur, bineînțeles pentru un câine de anvergura lui și carnea trebuie să fie pe măsură”, s-au lăudat cei din restaurant. Iar atunci când nu mănâncă fripturi sau mici stropiți cu aur, clujenii își aduc aminte că orașul lor are și o parte mai puțin îndrăgită: peste tot miroase a cadavru și fecale.

ADVERTISEMENT

Situația a fost semnalată de mai bine de o săptămână de oamenii din majoritatea cartierelor, însă autoritățile dau din umeri și nu au niciun răspuns la această dilemă puturoasă. ”În zona Calea Turzii pute ca la stârvuri, am coborât să-mi iau niște apă, m-am văzut cu un vecin, pute și în centru, dar pe Calea Turzii pute ca dracu. Noroc că bate vântul că din momentul în care bate vântul se mai duce din mirosul oribil”, s-a plâns un clujean pentru Știri de Cluj.

Furioși, clujenii i-au transmis șefului CJ Alin Tișe să rezolve problema, la fel au făcut și cu primarul Emil Boc, însă politicienii au recunoscut că sunt depășiți total de situație. Cel mai probabil mirosul, care momentan nu se știe de unde vine, a pornit de la noua groapă ecologică a Clujului, care a administrată de compania Supercom.

ADVERTISEMENT

Această companie se ocupă de colectarea gunoaielor în tot județul, însă se pare că există o mare problemă la sortarea deșeurilor, în primul rând pentru că oamenii nu prea sunt interesați de acest aspect, în al doilea rând pentru că la groapa de gunoi sortarea nu prea se face cum ar trebui. Desigur, Supercom spune că problema nu e la ea în curte, sau în groapa de gunoi, astfel că locuitorii din Cluj așteaptă nerăbdători sosirea iernii, ca mirosurile să dispară.

ADVERTISEMENT