News

ULTIMA ORĂ. Frică majoră de coronavirus la Ministerul de Finanțe. Angajații au intrat în contact cu cei de la ONJN, al cărui director a fost depistat pozitiv!

23.03.2020 | 12:33
ULTIMA ORA Frica majora de coronavirus la Ministerul de Finante Angajatii au intrat in contact cu cei de la ONJN al carui director a fost depistat pozitiv
Frică majoră de coronavirus la Ministerul de Finanțe. Angajații au intrat în contact cu cei de la ONJN, al cărui director a fost depistat pozitiv. Sursa foto: Inquam Photos / Diana Oros
ADVERTISEMENT

Ministerul de Finanțe este la un pas de o criză majoră, după ce sursele FANATIK din ONJN au declarat că mai multe persoane ce au avut contact direct cu directorul general al Oficiului au mers la Ministerul de Finanțe pentru diverse consultări.

Risc de coronavirus la Ministerul de Finanțe

Tudor Simota, directorul general al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, situație ce a creat panică la ONJN.

ADVERTISEMENT

Simota a intrat în contact în ultimele zile cu mulți dintre angajați, inclusiv cu conducerea Oficiului, iar o parte din aceasta a mers ulterior la Ministerul de Finațe pentru consultări cu privire la măsurile dispuse în ultimele zile.

Duminică, Tudor Simota a fost  depistat pozitiv cu coronavirus și a fost internat, la scurt timp, la Institutul Național pentru Boli Infecțioase Matei Balș din București.

ADVERTISEMENT

Angajații Oficiliui Național pentru Jocuri de Noroc care au avut contact direct cu Tudor Simota în ultimele zile, și familiile acestora, au intrat în carantină, la domiciliu, până pe 31 martie.

Reprezentați ai ONJN, ce au intrat în contact cu directorul infectat cu COVID-19, au mers la Finanțe

Chiar dacă Simota nu a mers personal la Ministerul de Finanțe, parte din conducerea Oficiului, cu care acesta a intrat în contact direct, s-a prezentat de mai multe ori la minister, au declarat sursele FANATIK din ONJN.

ADVERTISEMENT

Din conducerea ONJN fac parte:

Preşedinte – Constantin Cătălin VOINEA-MIC

Vicepreşedinte – Teodor Tiberiu-Alin Ion

Secretar General – Teodor-Narcis GODEANU

Direcţia Generală de Supraveghere şi Control

Director General – Tudor SIMOTA

Director General Adjunct – Dudu Alexandru-Ioan.

Astfel, lucrurile ar putea lua o întorsătură dramatică în cadrul Ministerului de Finanțe, întrucât există riscul ca infecția să se fi răspândit și în cadrul instituției statului.

Chiar dacă ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, nu a avut cotact cu cei din conducerea ONJN, fiind în autoizolare, alți angajați ai ministerului au intrat de mai multe ori în contact cu reprezentanții Oficiului, aflați în acest moment în izolare până pe 31 martie.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce întorsătură vor lua lucrurile la Ministerul de Finanțe, însă sunt șanse mari ca virusul COVID-19 să se fi transmis de la directorul ONJN către delegația care a mers de mai multe ori la minister în ultimele zile.

ADVERTISEMENT
Tags: