Fotbal intern

FANATIK a avut DREPTATE: Pustai OUT, Grigoraş ofertat !

UPDATE 18.30 Fostul tehnician al formaţiei Pandurii, Cristi Pustai, a dezvăluit că şi-a dat seama că nu mai poate continua la Pandurii Tg Jiu,deoarece jucătorii săi nu mai aveau nicio...
23.04.2014 | 17:40
FANATIK a avut DREPTATE Pustai OUT Grigoras ofertat
ADVERTISEMENT

UPDATE 18.30 Fostul tehnician al formaţiei Pandurii, Cristi Pustai, a dezvăluit că şi-a dat seama că nu mai poate continua la Pandurii Tg Jiu,deoarece jucătorii săi nu mai aveau nicio motivaţie pentru performanţă . “Am considerat că este mai bine să renunţ spre binele echipei, deoarece un început are şi un sfîrşit, Întreruperea contractului a venit de la mine, nu de la conducere. Mi-am dat seama că treaba nu mai poată să meargă bine deşi am întors lucrurile şi pe o parte şi pe alta. A contat enorm că am şi pierdut jucători în ultimul timp, dar nu vreau să mai caut scuze. Am fost dezamăgit şi de blazarea şi lipsa de motivaţie la o parte dintre jucători. Acum voi pleca într-o vacanţă şi doresc să preiau o echipă tot din fruntea calasamentului, deoarece vreau să mă bat acolo sus“,a spus Pustai la DolceSport

UPDATE 17:55 / Cristi Pustai a fost dat afară de la Pandurii în urma rezultatelor negative din ultima vreme, iar prima variantă în viziunea conducerii gorjene este Petre Grigoraş, informaţie furnizată în exclusivitate de către FANATIK.ro. Contactat, Grigoraş a recunoscut faptul că a primit o propunere oficială din partea preşedintelui executiv, Eugen Pîrvulescu. “În urmă cu cîteva minute am vorbit cu preşedintele echipei şi mi-a transmis că sînt prima variantă pentru a prelua echipa, însă mă voi gîndi pînă mîine şi voi analiza oferta. Momentan nu pot spune mai multe, nu ştiam nici eu pînă la acest telefon primit de ceea ce doreşte să facă Pandurii. Din cîte am vorbit, mi se va propune un contract pe doi sau trei ani de zile”, a declarat Grigoraş pentru FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT

UPDATE 17:17 / “Nu sînt probleme financiare şi nu există motive să avem aceste rezultate. S-au făcut eforturi mari pentru a avea salariile la zi, dar şi primele, iar în condiţiile astea nu mai putem continua”, a declarat Mihai Prunariu, preşedintele Pandurilor, pentru Sprot Total FM.

Eşecul de la Botoşani i-a fost fatal lui Cristi Pustai, care a fost demis de către conducerea Pandurilor. Conform surselor din cadrul lotolui, favorit să preia postul lăsat vacant este  Petre Grigoraş, fostul antrenor al gorjenilor.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK.RO pentru a lămuri situaţia lui Cristi Pustai, preşedintele gorjenilor a confirmat faptul că miercuri va fi o şedinţă a conducerii Pandurilor. “Mîine o să fie o şedinţă a Consiliului de Administraţie în cadrul căreia toţi ne vom aşeza la masă, însă nimeni nu poate să spună cu exactitate ce se va întîmpla. În acest moment, Cristi Pustai mai are doi ani de contract cu Pandurii Tîrgu Jiu. Este evident că este nevoie de un şoc la echipă, dar sancţiunile pot fi şi asupra jucătorilor”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

“Dacă nu mai au antrenor, mă aşez la masa negocierilor!”

Chiar dacă nu a fost contactat pînă în prezent de nici un oficial al Pandurilor, fostul tehnician al echipei a dezvăluit că este dispus să se întoarcă la echipa gorjeană. “Am fost contactat doar de suporteri, nu m-a sunat nimeni din conducere. Pandurii are antrenor în momentul de faţă, nu pot spune nimic pentru că nu ştiu. Dacă echipa nu o să aibă antrenor şi voi fi sunat, mă voi aşeza la masa negocierilor”, a declarat Petre Grigoraş pentru FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT