Fotbal international

VIDEO. ISTORIC! Albert Saritov cîştigă bronzul la lupte. Ce premieră a reuşit pentru România. Prima reacţie: “Voi lua aurul la Tokyo!”

Update / 22.08.2016/10:20/ Iată şi prima reacţie a lui Saritov după ce a adus medalia de bronz pentru România la lupte libere, la Rio. "Pe mine acest bronz nu mă bucură atît de mult. Mi-am...
22.08.2016 | 10:28
VIDEO ISTORIC Albert Saritov cistiga bronzul la lupte Ce premiera a reusit pentru Romania Prima reactie Voi lua aurul la Tokyo
ADVERTISEMENT

Update / 22.08.2016/10:20/ Iată şi prima reacţie a lui Saritov după ce a adus medalia de bronz pentru România la lupte libere, la Rio. “Pe mine acest bronz nu mă bucură atît de mult. Mi-am dorit mult aurul la această olimpiadă. Dar şi bronzul este o bucurie pentru mine şi pentru România. E prima mea medalie la JO. La Tokyo voi lua aurul”

UPDATE, ora 20:59 / Ce performanţăăăăă! Albert Saritov cîştigă medalia de bronz la lupte libere, categoria 97 de kilograme. Românul de origine cecenă l-a învins cu 10-0 pe Elizbar Odikadze, prin superioritate tehnică. 

ADVERTISEMENT

Saritov e primul străin naturalizat care aduce României o medalie olimpică. E prima medalie olimpică la lupte pentru România după Jocurile Olimpice din 1992. 

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

România încheie această ediţie a Jocurilor Olimpice cu 5 medalii: 1 aur, 1 argint şi 3 de bronz. În acest moment, tricolorii sînt pe locul 47. 

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:44 / Albert Saritov cîştigă cu 8-1 meciul din turul doi de recalificări cu Javier Cortina şi va lupta cu medalia de bronz pe masă.

Saritov luptă de la ora 20:45 cu Elizbar Odikadze din Georgia pentru medalia de bronz.


UPDATE, ora 19:08 / Eliud Kipchoge este campionul olimpic în proba de maraton, încheind cu timpul de 2 ore 8 minute şi 44 de secunde. Marius Ionescu a încheiat maratonul pe locul 37, avînd un timp cu 8 minute şi 37 de secunde mai slab faţă de învingător. Nicolae Soare a ocupat locul 127.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:23 / Albert Saritov a pierdut în sferturi în proba de lupte la categoria 97 de kilograme împotriva americanului Kyle Sneider, scor 0-7.

Americanul a dominat disputa, românul de origine cecenă nu a avut nici o şansă în acest meci. Saritov poate prinde recalificările dacă Sneider se califică în finală.

ADVERTISEMENT

UPDATE 15:27 / Albert Saritov se califică în sferturile de finală în proba de lupte, categoria 97 de kilograme după ce îl învinge pe moldoveanul Nicolai Ceban cu scorul de 5-3. 

În sferturi, Saritov are o misiune dificilă cu americanul Kyle Sneider, care l-a învins cu 10-3 pe Javier Cortina, din Cuba. Meciul e programat la ora 15:50

VEZI LIVE VIDEO AICI CONCURSUL 


Jocurile Olimpice se încheie la noapte, însă pînă atunci mai sînt de disputat cîteva probe. 3 români intră în concurs în ultima zi a Olimpiadei.

Nicolae Soare şi Marius Ionescu vor participa la proba de maraton masculin, care va începe de la ora 15:30.

Albert Saritov e ultima noastră speranţă la medalii. Luptătorul intră la categoria 97 de kilograme în calificări, de la ora 14:35. Dacă se va califica în fazele finale, Saritov se bate la medalii la ora 20:25.

Programul românilor:

Lupte libere: Albert Saritov – 97 kg – calificări şi recalificări – ora 14:30 (finala, dacă se califică, la 20:25)
Atletism: Nicolae Soare – maraton – finală – ora 15:30
Atletism: Marius Ionescu – maraton – finală – ora 15:30


ADVERTISEMENT