Sport

Ultimele detalii despre accidentarea lui Lionel Messi! Anunţul făcut de PSG: “Sperăm să se întoarcă sănătos”

Lionel Messi s-a accidentat la ultimul meci din campionat al lui PSG şi va rata şi partida cu Bordeaux. Mauricio Pochettino a oferit ultimele detaii despre problemele medicale ale argentinianului.
06.11.2021 | 16:05
Ultimele detalii despre accidentarea lui Lionel Messi Anuntul facut de PSG Speram sa se intoarca sanatos
Ultimele detalii despre accidentarea lui Lionel Messi! Anunţul făcut de PSG: "Sperăm să se întoarcă sănătos"
ADVERTISEMENT

Continuă problemele medicale pentru Lionel Messi, care a ratat meciul cu RB Leipzig din Liga Campionilor şi va sta pe bară şi la partida cu Bordeaux din campionat. Starul parizienilor a ieşit accidentat la pauza duelului cu Lille, din etapa trecută, şi ar putea să revină la PSG abia după pauza pentru meciurile echipelor naţionale.

Înaintea meciului Bordeaux – PSG, Mauricio Pochettino a oferit ultimele detalii despre accidentarea lui Lionel Messi. Antrenorul parizienilor a susţinut că fotbalistul de 34 de ani va merge în Argentina pentru a onora convocarea la echipa naţională.

ADVERTISEMENT

Ultimele detalii despre accidentarea lui Lionel Messi. Pochettino speră ca vedeta lui PSG să revină în formă

“Mâine (n.r. sâmbătă) nu este disponibil şi nu va juca. Va pleca la naţională, pentru meciurile din preliminariile CM 2022, şi vom vedea dacă poate să joace acolo. Sperăm să se întoarcă sănătos”, a declarat Mauricio Pochettino.

După 45 de minute din meciul PSG – Lille 2-1, Lionel Messi a resimţit dureri la genunchi şi a cerut schimbarea. Înlocuit la pauză, argentinianul a fost indisponibil pentru parizieni în Liga Campionilor, iar acum va rata al 7-lea meci din Ligue 1 pentru parizieni.

ADVERTISEMENT

Pentru a se recupera mai repede, Lionel Messi a mers la o clincă din Madrid, unde a fost supus la o intervenţie chirurgicală în 2015, când a suferit o ruptură a ligamentului colateral. Presa din Franţa susţinea că argentinianul ar putea acum să stea pe tuşă o lună.

Argentina se bazează pe Lionel Messi în derby-ul cu Brazilia

Naţionala Argentinei va juca două meciuri, în luna noiembrie, în preliminariile CM 2022, iar cel mai important duel este derby-ul cu Brazilia. Cele două rivale se vor duela pe 17 noiembrie, de la ora 01:30, pe Estadio del Bicentenario.

ADVERTISEMENT

Pe 13 noiembrie, de la ora 01:00, Uruguay primeşte vizita Argentinei, astfel că selecţionata “Albiceleste” are un program de foc în preliminariile CM 2022. Jurnaliştii argentinieni sunt optimişti şi au anunţat că Lionel Messi va fi pe teren la ambele meciuri.

După 11 etape din preliminariile CM 2022, Argentina ocupă locul 2, cu şase puncte mai puţin decât liderul Brazilia. Cele două s-au întâlnit şi pe 5 sepetmbrie, însă meciul a fost suspendat după ce mai mulţi jucători argentinieni au fost scoşi de pe teren, în timpul partidei, pentru că ar fi încălcat protocolul medical.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi mai are de aşteptat până la primul gol în Ligue 1

Chiar dacă s-a transferat la PSG în luna august, Lionel Messi nu a reuşit încă să marcheze primul gol în Ligue 1. Argentinianul a bifat cinci meciuri în prima ligă a Franţei, însă nu a marcat şi nu a oferit nicio pasă decisivă.

În Liga Campionilor, Lionel Messi a avut mai mult succes. Fotbalistul de 34 de ani a marcat 3 goluri în cele trei meciuri jucate în faza grupelor. Cea mai bună prestaţie a avut în victoria cu RB Leipzig, din etapa a 3-a, când a marcat o dublă şi i-a adus lui PSG victoria.

Următorul meci al lui PSG în campionat va fi pe 20 noiembrie, când Nantes va vizita “Parc des Princes”. După acest duel, pentru parizieni va urma derby-ul cu Manchester City.

ADVERTISEMENT
Tags: