Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultimele detalii despre accidentații Rapidului. „E posibil să prindă ultimele 2 etape”

Victor Angelescu a oferit ultimele detalii despre accidentații Rapidului. Acționarul echipei din Giulești a discutat despre Rrahmani, Petrlia și Emmers.
08.12.2023 | 17:52
Ultimele detalii despre accidentatii Rapidului E posibil sa prinda ultimele 2 etape
Victor Angelescu a oferit ultimele detalii despre accidentații Rapidului. Acționarul echipei din Giulești a discutat despre Rrahmani, Petrlia și Emmers.
ADVERTISEMENT

Acționarul minoritar al giuleștenilor a oferit ultimele detalii despre accidentații Rapidului. Victor Angelescu a vorbit despre situațiile în care se află Rrahmani, Petrila și Emmers. Primii doi jucători sunt componenți importanți pentru primul 11 al lui Cristiano Bergodi și vor reveni în 2024.

Ultimele detalii despre accidentații Rapidului

Victor Angelescu a oferit ultimele detalii despre accidentații Rapidului. Acționarul formației din Giulești a explicat că Rrahmani și Petrila vor reveni în 2024. Pentru Emmers se așteaptă o revenire în lotul formației lui Cristiano Bergodi pentru ultimele două meciuri din acest an.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că vom avea mai mult de una sau două plecări în această iarnă, pentru că suntem descoperiți pe anumite poziții. De doi dintre ei nu putem să vorbim decât atunci când se reia campionatul. De Rrahmani și Petrila.

Au șanse să joace abia după anul nou. Și Emmers, sperăm noi, să poată să prindă ultimele două meciuri. Există o posibilitate să reintre în primii 18 jucători, în ultimele două etape. Dar vom vedea cum vor evolua lucrurile”, a declarat Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, detalii de ultimă oră despre planurile Rapidului

Victor Angelescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce s-a discutat în spatele ușilor închise„Am avut o ședință. A participat și Daniel Niculae și cei din club. Asta se întâmplă la o săptămână-două. Am discutat despre strategia de transferuri din iarnă și cum ne punem la punct pentru această perioadă”.

Cu toate acestea, dracul nu e chiar așa de negru în Giulești: „Nu știu la ce vă referiți de criză. Suntem foarte dezamăgiți, era un obiectiv important pentru noi și din păcate am ieșit din grupe. Nu suntem deloc fericiți, suntem foarte nemulțumiți, dar n-aș spune că a fost o celulă de criză că am ratat un obiectiv”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, „alb-vișinii” sunt obligați acum să aibă un parcurs bun în SuperLiga: „Asta este. Trebuie să vedem ce facem să ne îndeplinim măcar obiectivul în campionat, adică locurile 1-3. Până la urmă e normal că e dezamăgire. Am ieșit fără să pierdem. Am avut un meci cu CFR Cluj care eu zic că l-am controlat, am avut ocaziile cele mai mari, dar nu a intrat și nu ne-am calificat”.

Victor Angelescu anunță câți jucători vin la Rapid

Victor Angelescu a comentat despre eșecul din Cupa României: „Puteam să jucăm mult mai bine cu CSA, o echipă de Liga 2 și nu ar fi trebuit să terminăm la egalitate. Dacă băteam CFR-ul acasă eram calificați. Am greșit și că am făcut egal în Ghencea. Puteam să avem și toată echipa și să nu câștigăm”.

ADVERTISEMENT

Acționarul Rapidului a spus câți jucători vor fi aduși în această iarnă: „Am stat vreo 2-3 ore. Am vorbit cu și cu cei de la scouting, cu Daniel Niculae și avem 2-3 jucători pe care să îi aducem în iarnă. Nu suntem înțeleși cu nimeni, dar suntem în anumite negocieri cu cluburile respective. Pot să vă spun că sunt jucători pe lista noastră din țară. Sigur ne dorim un atacant. Asta e clar. Și în rest aș evita să spun, că sunt jucători pe acele posturi. Nu e Luckassen”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Ultimele detalii despre jucătorii accidentați de la Rapid

ADVERTISEMENT