Fotbal international

Ultimele detalii despre Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce Parma a retrogradat! Anunțul făcut de Giovanni Becali

07.05.2021 | 09:39
Ultimele detalii despre Dennis Man si Valentin Mihaila dupa ce Parma a retrogradat Anuntul facut de Giovanni Becali
ADVERTISEMENT

Parma a retrogradat matematic în Serie B, iar oficialii clubului au creionat deja strategia pe termen scurt a ”cruciaților”. Obiectivul este revenirea grabnică în primul eșalon și formarea unei echipe competitive care să facă față rigorilor din Serie A.

Din planurile parmegianilor nu pot fi excluși internaționalii români Dennis Man și Valentin Mihăilă, pentru care clubul a plătit peste 21 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Deși accidentați, cei doi fotbaliști au intrat pe radarul unor cluburi importante din Italia, dar și din La Liga, iar rămânerea lor la Parma este condiționată de ofertele care vor ajunge pe masa oficialilor.

Giovanni Becali nu are nici un dubiu în privința viitorului lui Man și Mihăilă

Agentul care a intermediat transferurile celor doi, Giovanni Becali, este și un fin cunoscător al fotbalului italian și este convins că viitorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă trebuie să fie legat, cel puțin în următorul sezon, de clubul AC Parma.

ADVERTISEMENT

Contactat de jurnaliștii de la Parma Live, impresarul român și-a exprimat punctul de vedere și a făcut lobby pentru păstrarea celor doi fotbaliști în lotul pregătit, deocamdată, de Roberto D’Aversa.

”Cei doi jucători au contract cu Parma încă patru ani, nu sunt multe de spus, e clar. În mercato, pot apărea mere surprize, dar acum este devreme. Serie B îți oferă cu adevărat experiența fotbalului italian. Pentru jucători de 22 de ani și 20 de ani poate fi formativ, dacă rămân la Parma. Vor crește în agresivitate, în cunoștințe despre fotbalul italian și despre clubul Parma”, a punctat Giovanni Becali, pentru sursa amintită.

ADVERTISEMENT

Oficialii Parmei merg și ei pe mâna lui Man și Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă au devenit oameni importanți în formula de joc a Parmei. Până să se accidenteze, în meciul cu Crotone, Man a fost titular în ultimele partide.

Mihăilă a alternat și el evoluțiile bune cu cele mai puțin inspirate, dar, la cei 21 de ani ai săi, este considerat un jucător de care Parma are nevoie pentru a reveni cât mai repede în elita fotbalului italian.

ADVERTISEMENT

”Viitorul lui D’Aversa (Roberto D’Aversa, antrenorul Parmei – n.r.) va fi stabilit în zilele următoare. Un singur lucru este cert. Parma va încerca să revină în Serie A cu un nucleu tânăr. Toți acești fotbaliști, de la Man la Mihăilă vor rămâne. Avem un lot puternic, iar cei mai buni vor rămâne alături de noi”, a declarat și directorul sportiv Marcello Carli, pentru aceeași sursa.

ADVERTISEMENT