Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultimele detalii despre transferurile lui Darius Olaru și Tavi Popescu de la FCSB: „Cu Gigi te poți întelege într-un minut!”. Video Exclusiv

Victor Becali a oferit ultimele detalii despre transferurile lui Dariu Olaru și Octavian Popescu de la FCSB. Impresarul a făcut dezvăluiri despre patronul roș-albaștrilor.
24.02.2023 | 13:59
Ultimele detalii despre transferurile lui Darius Olaru si Tavi Popescu de la FCSB Cu Gigi te poti intelege intrun minut Video Exclusiv
Vicotr Becali a venit cu detalii despre transferurile lui Darius Olaru și Octavian Popescu de la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Darius Olaru și Octavian Popescu, alături de Andrei Cordea, sunt trei dintre fotbaliștii urmăriți pentru un transfer de la FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate despre ofertele primite înainte de perioada de mercato de iarnă de Gigi Becali pentru Darius Olaru și Andrei Cordea. Victor Becali a venit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cu ultimele detalii despre posibilele mutări ale fotbaliștilor din lotul vicecampioanei României.

Victor Becali a dat ultimele detalii despre transferurile lui Darius Olaru și Octavian Popescu de la FCSB: „Sunt jucători urmăriți”

Giovanni Becali, fratele lui Victor Becali, a confirmat la finalul anului trecut dezvăluirile potrivit cărora la meciul FCSB – CFR Cluj, scor 0-1 în meciul tur, impresarul a avut în lojă invitați pentru a-l monitoriza pe Darius Olaru în scopul unui viitor transfer de top 5 în Europa.

ADVERTISEMENT

În cea mai recentă ediție a emisiunii moderate de Horia Ivanovici, Victor Becali a venit cu noi lămuriri despre transferurile lui Darius Olaru și Octavian Popescu de la FCSB. „Nu vreau să mai spun nimic că după se supără din nou Mihai Stoica. Nu vreau să mai spun nimic.

VEZI VIDEO MAI JOS

Iar începe cu de-ale lui. Spune că jucătorii nu sunt concentrați, că… Doamne ferește! Mihai e prietenul meu. Poate să se supere, pentru că eu nu mă supăr pe el. Sunt jucători urmăriți. Eram convins că nu sunt soluții pentru iarnă pentru că sunt jucători pentru care se cer bani mulți, iar iarna e mai greu de făcut asemenea operațiuni.

ADVERTISEMENT

Decât poate împrumut, cu transfer obligatoriu dacă rămâne. Chestii de genul pe care Gigi Becali nu le-ar fi acceptat niciodată”, a declarat Victor Becali în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Victor Becali, dezvăluiri despre Gigi: „Te poți înțelege într-un minut”

Totodată, Victor Becali l-a adus în discuție pe Andrei Cordea, unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor în prima parte a sezonului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a avut pe masă o ofertă de trei milioane de euro pentru extrema dreaptă a FCSB-ului din partea lui Augsburg.

ADVERTISEMENT

„Sigur că sunt soluții pentru vară. Sunt jucători urmăriți. Depinde de ce se va oferi și ce se va cere. Vom vedea la momentul potrivit. În momentul acesta ei sunt jucători urmăriți și cred că și Cordea este un jucător bun de la FCSB. Sunt jucători foarte buni acolo. 

Știți cum e cu Gigi Becali. Te poți înțelege într-un minut sau într-un minut poți să închei povestea. Când se poate discuta de ceva concret, dar deocamdată ce să discuți concret că nu se poate realiza nimic și atunci când va fi momentul vom discuta.

ADVERTISEMENT

Cu Gigi Becali te poți înțelege într-un minut, nici măcar cinci. Este important Euro U21 din vară”, a mai spus Victor Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali a spus ce se întâmplă cu Florinel Coman și Octavian Popescu la FCSB: „Trebuie să-i găsim locul”

Gigi Becali este încântat de revenirea lui Florinel Coman în echipa de start a celor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a precizat că „șeptarul” vicecampioanei nu va mai ieși din primul 11 și va evolua în extrema stângă. Astfel, Octavian Popescu va fi nevoit să își schimbe poziția.

„Tavi și cu Coman nu ai ce să faci. Trebuie să joace amândoi. Le găsim, nu le găsim, trebuie să le găsim. Pe Florinel Coman nu ai cum să-l scoți de la echipă că deja Coman este mai valoros decât era înainte. Deja și-a regăsit forma. Ce? Sunt idiot să-l dau înapoi pe Coman?

De-acolo nu mai poate să-l scoată nimeni pe Coman. Cu Coman începe echipa și cu Tavi să vedem, să-i găsim locul. Dar echipa începe cu Florinel Coman”, a declarat Gigi Becali.

Puteți urmări Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT