News

Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Ce face tânăra cu puţin timp înaintea tragediei

Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Noi detalii privind moartea fulgerătoare a artistei. Cum a fost surprinsă
02.10.2023 | 23:11
Ultimele imagini cu DJ Lalla in viata Ce face tanara cu putin timp inaintea tragediei
Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă. Colaj Fanatik/ Foto: Captură Observatornews/ Facebook
ADVERTISEMENT

Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață au fost făcute publice. Ce a făcut Laura Roșca înainte să fie găsită fără suflare pe o plajă din stațiunea Mamaia. Ies la iveală noi informații cu privire la ultimele ore din viața tinerei.

Ultimele imagini cu DJ Lalla în viaţă

Moartea fulgerătoare a Laurei Roșca, cea cunoscută drept DJ Lalla în industria muzicală din România, a stârnit un val de emoții puternice, suferință și șoc printre cei care au cunoscut-o pe tânăra de 34 de ani, originară din Turda, județul Cluj.

ADVERTISEMENT

La cinci zile de la tragedie au apărut ultimele imagini cu artista, publicate de Observator News. DJ Lalla a fost suprinsă de camerele de supraveghere amplasate în zona în care se afla blocul unde era cazată, la Bogdan, un prieten cunoscut recent pe TikTok.

În imagini se poate observa cum Laura Roșca iese din clădirea respectivă și se îndreaptă spre plajă, într-un ritm alert. Totul s-a petrecut în jurul orei 8:30 dimineața. Două ore mai târziu, tânăra era găsită moartă pe plajă.

ADVERTISEMENT

Lucrurile ei au fost descoperite de un om al străzii, sâmbătă, pe o altă plajă aflată în zona Fratelli. Bărbatul a anunțat polițiștii care au ridicat obiectele: telefonul, căștile și adidașii Laurei Roșca.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante privind moartea artistei, respectiv sinuciderea, înecul accidental, dar nu este exclusă nici ipoteza crimei. Se pare că DJ Lalla nu a lăsat niciun mesaj de adio. Filmarea în care apare Laura Roșca poate fi vizualizată aici.

ADVERTISEMENT

Laura Roșca nu consumase alcool sau droguri

În timp ce se afla pe plajă, a trimis o fotografie, cu răsăritul, surorii gemene. Însă, nu a specificat nimic altceva. Tatăl Laurei Roșca a declarat că raportul toxicologic a arătat că fata nu a consumat alcool sau droguri înainte să intre în mare.

De asemenea, legiștii au stabilit că a murit înecată, găsindu-se nisip și apă în plămânii ei. Apropiații spun că artista se confrunta cu probleme legate de depresie, dar că în ultima perioadă dădea semne că și-a revenit.

ADVERTISEMENT

DJ Lalla a fost înmormântată, duminică, în localitatea natală. Anchetatorii încearcă sa refacă firul evenimentelor și să descopere ce s-a întâmplat în ultimele zile din viața Laurei Roșca, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: