Sport

Ultimele informații despre Michael Schumacher: ”Este tratat pentru a reveni la viaţa normală”

13.12.2020 | 11:00
Ultimele informatii despre Michael Schumacher Este tratat pentru a reveni la viata normala
Pele și Michael Schumacher. Sursă foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Jean Todt este unul dintre puținii oameni care iau contact frecvent cu Michael. Todt, fost șef al Formulei 1 și unul dintre prietenii lui Michael Schumacher, a divulgat noi detalii importante despre starea de sănătate a fostului pilot de la echipa Ferrari. 

Jean Todt îl vizitează pe german de mai multe ori într-o lună și observă atent starea de sănătate a fostului sportiv. În ultimele declarații pe care le-a dat pentru ziarul Ouest France, Todt a spus că doctorii fac tot ce ține de ei pentru a-i oferi germanului șansa la o viață cât mai normală pe viitor:

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte discret în această privință, deoarece știm că Michael Schumacher a avut un accident foarte grav pe 29 decembrie 2013 și că, din păcate, a avut consecințe grave.

Mick Schumacher a câștigat titlul de campion în Formula 2

De atunci, a fost tratat astfel încât să poată reveni la o viață cât mai normală”, a declarat Jean Todt, conform Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Totodată, Todt a fost chestionat și în legătură cu băiatul lui Michael Schumacher care a fost cel mai bun pilot în Formula 2 în 2020. În sezonul următor, Mick va debuta în Formula 1. Băiatul lui Michael Schumacher s-a impus dramatic în Formula 2. Mick a câștigat titlul la ultima cursă din actualul sezon.

El nu a făcut cea mai bună cursă. A fost doar al 18-lea pe circuitul Sakhir, din Bahrain. Oponentul lui, Callum Ilott, a încheiat pe locul 11 nu nu a reușit să se claseze mai bine în ierarhia finală.

ADVERTISEMENT

În 2021, băiatul legendarului pilot va concura în Formula 1

“Mick a fost încoronat campion la Formula 2 după o cursă dură și se anunță că va concura în F1 cu echipa Haas în 2021.

Dacă văd potențialul de a fi campion? Campion este deja, al Formulei 3 în 2018 și în Formula 2 în acest an.

ADVERTISEMENT

Următoarea etapă, care va fi probabil cea mai importantă și cea mai dificilă, este Formula 1. El a demonstrat că are calitățile de a scoate maximum de la o mașină“, a adăugat Jean Todt, actualul șef al Federației Internaționale de Automobilism.

ADVERTISEMENT
Tags: