Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultimele informații despre situația accidentaților de la Universitatea Craiova: „Nu poți să riști!”

Universitatea Craiova este pregătită să termine în forță finalul de an. Chiar și așa, oltenii își vor menaja fotbaliștii abia reveniți după accidentări.
07.12.2023 | 18:30
Ultimele informatii despre situatia accidentatilor de la Universitatea Craiova Nu poti sa risti
Mihai Rotaru a discutat despre lista jucatorilor accidentati ai Craiovei. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este pe un trend ascendent de la venirea lui Ivalyo Petev la echipă. Oltenii au reușit să lege victoriile și au scăpat și de accidentări. În acest moment, echipa lui Mihai Rotaru se poate baza pe majoritatea jucătorilor în vederea ultimelor 3 etape ale anului.

Universitatea Craiova are aproape tot lotul la dispoziție

“Avem accidentați. E Gjoko Zajkov, care, conform pronosticurilor, din ianuarie va reveni. El a avut o operație pe coloană. El este apt în acest moment, dar nu poți să riști. Este Juraj Badelj care a început de curând. Ei ar fi cei doi accidentați”, a declarat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

“Apropo de jucători, că mi-am adus aminte, s-a mai întâmplat ceva prin civil sau prin altă parte cu Hanca și faimoții fotbaliști?”, a întrebat Horia Ivanovici, moment în care Mihai Rotaru a spus:“În momentul în care s-a făcut rezilierea au fost închise procesele, e subiect închis”.

La vârsta de 28 de ani, Zajkov se află sub contract cu Universitatea Craiova din sezonul 2022-2023. Gjoko Zajkov și-a început cariera la Rabotnicki unde a jucat între 2012 și 2014 și unde a avut 51 de apariții. Zajkov și-a lărgit orizonturile în 2014 când a semnat cu clubul francez Rennes.

ADVERTISEMENT

Zajkov și Badelj, aproape la rândul lor de revenire

Deși nu a avut apariții oficiale pentru echipa principală a lui Rennes, Gjoko Zajkov a jucat în 15 meciuri pentru echipa secundă, Rennes B. În sezonul 2015–2016, a fost împrumutat la Charleroi, unde a adunat 7 apariții.

O nouă etapă în cariera sa a început în 2016 când a semnat cu Sporting Charleroi, clubul la care a petrecut cinci ani. În această perioadă, Zajkov a fost prezent în 25 de meciuri pentru echipa belgiană. În 2021, fotbalistul macedonean a luat calea Levski Sofia, contribuind cu 14 apariții și un gol în acest timp.

ADVERTISEMENT

Continuând călătoria sa internațională, Zajkov a jucat ulterior pentru FC Vorskla Poltava în sezonul 2022–2023, având 14 prezențe pe teren. De asemenea, a fost împrumutat pentru o perioadă la Slavia Sofia, unde a înregistrat 6 apariții și a înscris un gol.

Juraj Badelj, tânărul apărător croat în vârstă de 20 de ani, și-a început cariera la Universitatea Craiova. Cu o înălțime impunătoare de 190 cm și piciorul stâng, Badelj și-a demonstrat calitățile defensive în cele 7 apariții pe care le-a avut pentru echipa sa sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

În acest an, Badelj a bifatu 5 apariții și 336 de minute jucate. Acesta a fost inclus de 9 ori pe banca de rezerve și a încasat un cartonaș galben. Pe lângă evoluțiile sale la nivel de club, Badelj a devenit, de asemenea, component a echipei naționale a Croației U 21.

Universitatea Craiova este pe un trend ascendent de la venirea lui Ivalyo Petev la echipă. Oltenii au reușit să lege victoriile și au urcat în clasament până pe locul 3. 3 este și numărul de succese consecutive pe care formația lui Rotaru le-a înregistrat de la aducerea noului antrenor.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Oltenii vor sa intre in 2024 cu lotul valid

ADVERTISEMENT