Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Liviu Ungurean „Bocciu” rămâne în arest pentru încă 30 de zile! Gigi Corsicanu a dat toate detaliile: „S-a judecat recursul”

Gigi Corsicanu a oferit ultimele informații la FANATIK SUPERLIGA despre situația liderului de galerie a Rapidului, Liviu Ungurean.
12.04.2024 | 16:33
Liviu Ungurean Bocciu ramane in arest pentru inca 30 de zile Gigi Corsicanu a dat toate detaliile Sa judecat recursul
Gigi Corsicanu, despre situația lui Liviu Ungurean. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
12-04-2024
13:34

Liviu Ungurean „Bocciu” rămâne în arest pentru încă 30 de zile!

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, va rămâne în arest pentru încă 30 de zile, după ce instanța a aprobat cererea procurorilor, scrie GSP. Liviu Ungurean a făcut recurs, unde a fost prezent și Gigi Corsicanu, însă instanța i-a menținut prelungirea arestului pentru încă 30 de zile, începând cu 15 aprilie.

Situația lui Liviu Ungurean după gratii este una incertă. Gigi Corsicanu a oferit mai multe detalii despre Bocciu și ceea ce urmează să i se întâmple liderului de galerie a Rapidului.

Ultimele informații despre situația lui Liviu Ungurean „Bocciu”. Gigi Corsicanu a mers la recurs: „Suntem în așteptarea unei decizii”

Gigi Corsicanu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că situația lui Liviu Ungurean s-a schimbat. Bocciu a primit încă 30 de zile de arest și joi, 11 aprilie, acesta a făcut recurs, iar acum așteaptă decizia.

ADVERTISEMENT

“Ieri s-a judecat recursul și am fost acolo. Trebuia să primească sentința ieri și s-a prelungi până astăzi și nici până acum nu s-a primit sentința în privința recursului de 30 de zile pe care l-a primit.

Din 14 aprilie a mai primit încă 30 de zile și a făcut recurs pentru această măsură. Așteptăm decizia”, a spus Gigi Corsicanu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pe 15 martie 2024, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost reținut alături de alți doi șefi de brigăzi ale suporterilor. La finalul lunii martie aceștia au făcut apel la măsura arestului preventiv de 30 de zile, în dosarul materialelor pirotehnice.

Liviu Ungurean, alături de un alt lider, a rămas în arestul preventiv de 30 de zile. Toți cei implicați fiind acuzați de formarea unui grup infracțional organizat prin care erau introduse materiale pirotehnice pe stadioanele de fotbal din România.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu: “Bocciu m-a căutat să mă ajute!”

La FANATIK SUPERLIGA, Dănuț Lupu a făcut dezvăluiri din perioada sa din închisoare. Dinamovistul a fost ajutat de liderii galeriilor FCSB și Rapid, Gigi Mustață și Liviu Ungurean.

“Vreau să le mulțumesc avocaților care m-au reprezentat. Știi cum te simți în pușcărie când vezi cum galeria Rapidului, galeria Stelei, prin interpuși, să îți spun: ‘Dacă ai nevoie de ceva, orice, spune-ne!’.

ADVERTISEMENT

Și Bocciu și Mustață. Gigi Mustață chiar a venit în vizită la un prieten de-al meu și m-a chemat și pe mine. Și e stelist. Nu am primit un telefon de la niciun dinamovist.

În afară de Ando și Dragnea, în rest, nu am primit niciun telefon. Nu au dat un telefon soției măcar. Pe mine nu aveau cum să mă sune, cu toate că telefonul meu a fost deschis non-stop. Nu știu ce au cu mine.

De ce oare m-au sunat steliști și rapidiști și nu m-a sunat nimeni unde am muncit (n.r. la Dinamo)? Cred că nu știau cum să scape de mine mai repede. Mustață și Bocciu mi-au transmis că dacă am nevoie de orice, absolut orice, să le spun”, a declarat Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA.

Bocciu, încă 30 de zile în arest

ADVERTISEMENT