Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultimele informații despre starea lui Cristi Săpunaru: „Zilele trecute a evitat să lovească mingea cu capul”

Cristi Săpunaru ar putea fi marele absent al partidei Rapid - Hermannstadt. Care este starea de sănătate a căpitanului alb-vișiniu.
16.02.2024 | 11:48
Ultimele informatii despre starea lui Cristi Sapunaru Zilele trecute a evitat sa loveasca mingea cu capul
Ultimele informații despre starea lui Cristi Săpunaru: „Zilele trecute a evitat să lovească mingea cu capul”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru este incert înaintea duelului Rapid – Hermannstadt, programat vineri, 16 februarie, de la ora 20:00. Căpitanul giuleștenilor a ieșit accidentat în debutul meciului câștigat în Gruia, scor 1-0, cu CFR Cluj.

Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru. Ce șanse sunt să joace în Rapid – Hermannstadt

Cristi Săpunaru (39 de ani) a avut probleme medicale în săptămâna premergătoare meciului cu Hermannstadt. Căpitanul alb-vișiniilor a fost accidentat în zona capului după un duel cu Daniel Bîrligea în CFR Cluj – Rapid 0-1.

ADVERTISEMENT

„Miercuri după-masă am vorbit cu el. A făcut niște investigații, mai avea o anumită rigiditate dacă îi pot spune așa în zona cervicală, o jenă, a zis că miercuri, joi, va evita să lovească mingea cu capul, mișcările bruște, dar speră ca pentru meciul din seara asta să fie ok și în primul 11 dacă apelează domnul Bergodi la el”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE pe FANATIK.RO.

În cazul în care Cristi Săpunaru nu va fi apt de joc pentru meciul din Giulești, în locul său ar putea intra, din nou, Iulian Cristea. Fostul stoper al FCSB-ului a făcut o partidă excelentă în Gruia, după ce l-a înlocuit pe Săpunaru în minutul 17.

ADVERTISEMENT

„Cred că dacă este apt de joc, Săpunaru nu poate lipsi în acest moment din echipa de start a Rapidului. Indiferent cât de bine joacă Cristea. Și a făcut un joc bun, un joc solid la Cluj. La fel cum a făcut și Braun”, a adăugat Niță.

Rapid este singura echipă din SuperLiga care are maximum de puncte după primele patru meciuri oficiale disputate în 2024. Robert Niță e convins că fotbaliștii lui Bergodi se vor impune și în fața celor de la Hermannstadt, chiar dacă sibienii le-au făcut viață grea în trecut.

ADVERTISEMENT

La ultimul meci pe Giulești, trupa lui Marius Măldărășanu a câștigat cu 1-0. „Fără discuții (n.r. – bate Rapidul). Trebuie să mențină seria asta cât mai mult. Până la urmă e un joc acasă cu Hermannstadt, apoi în deplasare la Iași.

Sunt două meciuri în care dacă obții 6 puncte sunt sigur că se va mai micșora distanța față de echipa de pe primul loc”, a continuat moderatorul emisiunii „Suflet de Rapidist”.

ADVERTISEMENT

Rapid este pe locul 2 în SuperLiga, cu 45 de puncte, nouă mai puține decât liderul FCSB și două mai multe decât CFR Cluj, echipa care completează podiumul. În primele patru partide din 2024, giuleștenii s-au impus mereu la limită, 4-3 cu FC U Craiova, 2-1 cu Dinamo, 2-1 cu Oțelul și 1-0 cu CFR Cluj.

CARE ESTE SITUATIA MEDICALA a lui Cristi Sapunaru inainte de Rapid - Hermannstadt

ADVERTISEMENT