Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Avea amețeli, vedea neclar”. Ultimele informații oficiale despre accidentarea căpitanului Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru a fost făcut KO după un duel cu Bîrligea. Căpitanul Rapidului a ieșit de pe teren încă din minutul 17. Care e starea stoperului.
11.02.2024 | 19:37
Avea ameteli vedea neclar Ultimele informatii oficiale despre accidentarea capitanului Cristi Sapunaru
Cristi Săpunaru va afectua un control amănunțit în zilele următoare. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a suferit o accidentare în derby-ul cu CFR Cluj, iar fundașul central a oferit o primă reacție în exclusivitate pentru FANATIK, imediat după meci. Victor Angelescu a oferit noi detalii despre starea sa medicală.

Cristi Săpunaru ar putea reveni în 11-le Rapidului la meciul cu Hermannstadt: „Nu cred că va avea ceva atât de serios”

Victor Angelescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA după meciul cu CFR Cluj: „A fost o conotație specială că am bătut CFR-ul la ei acasă. Nu mai câștigasem de foarte mult timp acolo și ei erau neînvinși acasă. 

ADVERTISEMENT

E foarte important în economia clasamentului și sunt trei puncte mari. Dar nu are legătură cu Adi Mutu. Putea să fie oricine antrenor. Pe noi ne interesa să luăm punctele și asta am făcut”.

Acționarul Rapidului i-a liniștit pe fanii giuleșteni: „Nu cred că va avea ceva atât de serios încât să nu poată să joace meciul următor. Normal că va face niște investigații. A fost amețit în momentul în care s-a lovit, avea niște mici probleme cu vederea și atunci nu am vrut să riscăm”.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru, în ceață la CFR Cluj – Rapid 0-1: „Avea amețeli”

Victor Angelescu a explicat de Cristi Săpunaru a cerut schimbare: „Avea amețeli și vedea neclar. Eu nu cred că va fi o problemă să joace următorul meci. S-a lovit în zona cervicală. Rămâne să vedem la București când va face investigația”. 

Robert Niță a stat și el de vorbă cu Săpunaru: „A avut probleme de echilibru pentru că a fost lovit în zona cervicală de bulzoderul de la CFR Cluj, amețeli și o durere foarte puternică în acea zonă. De-aia nici nu a mai continuat partida. 

ADVERTISEMENT

Îl cunoaștem cu toții pe Săpunaru și n-ar fi ieșit niciun moment, niciodată de pe teren dacă nu avea probleme. Se simțea mai bine, dar trebuie să facă niște investigații. Nu e de joacă cu astfel de lovituri în zona capului”.

 „Vedea încețoșat, probleme de echilibru”

Robert Niță a explicat momentul schimbării și „simptomele” căpitanului din Giulești: „Vedea încețoșat, probleme de echilibru pentru că era un pic amețit și de aia a și ieșit. A primit îngrijiri, intră înapoi și după 30 de secunde ridică mâna, se așează pe gazon și solicită schimbarea. 

ADVERTISEMENT

Nu e grav și e îmbucurător că a rămas conștient toată perioada asta, știa unde se află, cât e scorul, ce se întâmplă și așa mai departe. A trăit la intensitate maximă meciul de pe bancă”.

[fanatik-live vod=1 playerId=’dorRq8lU’ uuid=’iTqxrm9WEK0′ title=’Cristi Săpunaru, pe teren la meciul Rapid – Hermannstadt? „Va face investigații”’ heading=’h3′

ADVERTISEMENT