Life

Ultimele informații despre starea lui Viorel Lis, la o săptămână după ce a fost internat: „E în scaun cu rotile”

Oana Lis a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel Lis. Cum se simte fostul primar al Capitalei, la o săptămână după ce a ajuns la spital?
04.08.2022 | 15:51
Ultimele informatii despre starea lui Viorel Lis la o saptamana dupa ce a fost internat E in scaun cu rotile
Oana Lis, alături de Viorel, internat într-un centru de recuperare
ADVERTISEMENT

Oana Lis a oferit cele mai noi informații despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel Lis, după ce, de mai bine de o săptămână, fostul edil al Capitalei a ajuns pe mâinile medicilor.

Viorel Lis, imobilizat într-un scaun cu rotile

Soția fostului primar ne-a spus că acesta se află într-un centru de recuperare și nu se poate deplasa singur. Cea care are grijă de el în această perioadă destul de delicată a stării sale de sănătate este Oana, femeia care a fost alături de el în ultimii ani, de când a început să se confrunte cu tot mai multe necazuri medicale.

ADVERTISEMENT

Oana a fost destul de rezervată în a oferi detalii despre starea lui Viorel, lucru de înțeles, mai ales că acum amândoi au nevoie doar de liniște și de credință că totul va fi bine.

Oana Lis, noutăți despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

„Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare.

ADVERTISEMENT

Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare”, a declarat Oana Lis, pentru FANATIK.

În urmă cu o săptămână, Oana i-a alertat pe toți cu mesajul pe care l-a scris pe Facebook, prin care a anunțat că Viorel a ajuns din nou la spital. Femeia le-a cerut prietenilor virtuali să se roage pentru starea de sănătate a fostului politician.

ADVERTISEMENT

Fostul primar al Capitalei, istoric medical stufos

Viorel Lis a trecut printr-o serie de cumpene, starea lui de sănătate deteriorându-se treptat. Acum 4 ani, pe 26 aprilie 2018, fostul primar al Bucureștiului a ajuns la spital acuzând o stare de rău. În urma investigațiilor amănunțite pe care și le-a făcut, a constatat că suferise un accident vascular cerebral.

Înainte de acest accident vascular cerebral, bărbatul, în vârstă de 77 de ani, a fost supus pe 13 noiembrie 2017 unei operații de colecist. Acea intervenție a durat o oră și jumătate. Viorel Lis nu a scăpat nici de coronavirus. El și soția lui au fost internați cu COVID anul trecut.

ADVERTISEMENT

Mesajul cu care Oana Lis și-a îngrijorat prietenii

Principala problemă cu care se confruntă fostul politician a fost descoperită, însă, în anul 2013. Viorel a început să își piardă memoria și nu mai recunoștea pe nimeni în jurul său.

ADVERTISEMENT

Medicii au descoperit că acesta avea mai multe leziuni pe creier, care duceau în timp la demență.

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!… În realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune, și cu mai puțin bune… așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână… nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă că să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și bineînțeles am și eu durerile mele de tratat”, a scris. săptămâna trecută, Oana Lis pe Facebook.