Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultimele veşti despre starea lui Dennis Politic: „A făcut RMN-ul”. Lipseşte cu CFR Cluj

Vești proaste pentru Dinamo. Dennis Politic a primit verdictul după accidetarea suferită în meciul cu Oțelul.
19.02.2024 | 11:30
Ultimele vesti despre starea lui Dennis Politic A facut RMNul Lipseste cu CFR Cluj
Dennis Dorin Politic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Otelul Galati, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul National Arcul de Triumf din Bucuresti, duminica 18 februarie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dennis Politic, marcator al unui gol în Dinamo – Oțelul 3-1, a ieșit accidentat în minutul 53. Playmakerul „câinilor” a făcut RMN-ul, iar verdictul nu e unul îmbucurător.

Care e starea de sănătate a lui Dennis Politic. Vedeta lui Dinamo, în pericol

Andrei Nicolescu a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30, și a oferit ultimele noutăți în ceea ce privește starea de sănătate a lui Dennis Politic.

ADVERTISEMENT

„Suntem un pic atenți să vedem ce s-a întâmplat cu Politic. O să vedem azi cât de repede îl putem recupera. Pare să fie o micro leziune. Deja a făcut RMN-ul, așteptăm rezultatul”, a declarat Andrei Nicolescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Dinamo va trebui să se descurce fără Dennis Politic în următoarea etapă de SuperLiga. După două victorii cu Farul și Oțelul, pe „câini” îi așteaptă un nou meci dificil, pe terenul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Meciul din Gruia este programat vineri, 23 februarie, de la ora 20:00. În tur, „câini roșii” au reușit o mică surpriză. Dinamo – CFR Cluj s-a terminat 1-1 în duelul disputat pe Național Arena.

„Un meci foarte greu. Cu o echipă foarte, foarte puternică, pe care am simțit-o și în tur, mai ales din punct de vedere fizic. Va fi foarte greu, dar ce m-a bucurat pe mine în astea două meciuri e că am văzut în ochii jucătorilor că încep să creadă în filozofia lui mister. Să vadă ce vedem și noi de cel puțin o lună de zile.

ADVERTISEMENT

Dacă menținem ritmul ăsta cu un joc foarte compact, cu o echipă care să se ajute, să fim o familie, avem șansele noastre. Dar e foarte important să fim pregătiți pentru play-out, să luăm puncte și în meciurile decisive să fim determinați.

Cred că avem calitatea și valoarea să fim determinați în meciurile din play-out”, a adăugat președintele lui Dinamo. Dennis Politic este cel mai bun fotbalist al lui Dinamo în acest sezon. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani este golgheterul echipei în SuperLiga, cu șase goluri în 22 de partide.

ADVERTISEMENT

„Haideți să vă spun ce are și Dennis Politic. Tocmai a făcut RMN și în mod normal e valid în câteva zile să se antreneze”, a dezvăluit Cristi Coste în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Nicolescu, dupa Dinamo - Otelul 3-1: “NU AM INTELES MANIERA DE ARBITRAJ”

ADVERTISEMENT