News

Ultimul mesaj transmis de Ioan, băiatul de preot care s-a aruncat de pe o clădire. Ce i-a scris iubitei sale

Ioan, un băiat de 13 ani, fiul de preot care s-a aruncat de pe o clădire din Drobeta-Turnu Severin, suferise o decepție în dragoste. Ce mesaj i-a transmis iubitei sale.
08.11.2022 | 21:30
Ultimul mesaj transmis de Ioan baiatul de preot care sa aruncat de pe o cladire Ce ia scris iubitei sale
Ce i-a scris Ioan iubitei sale de 12 ani, înainte de a se arunca. Cum îl descriu colegii pe băiat. Sursa foto: ObservatorNews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Momente cumplite pentru familia unui preot din Drobeta Turnu Severin. Fiul acestora, un copil de doar 13 ani, şi-a găsit sfârşitul după ce a căzut în gol de pe o clădire.

Ce i-a scris Ioan iubitei sale de 12 ani, înainte de a se arunca. Cum îl descriu colegii pe băiat

Ioan era elev în Drobeta-Turnu Severin la Liceul I. Șt. Paulian, la secția de muzică. Fusese un copil foarte liniștit și silitor.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani participase la numeroase concursuri și olimpiade școlare și avea rezultate de excepție. Tatăl acestuia este preot paroh la Catedrala Episcopală din Drobeta-Turnu Severin.

Motivul pentru care copilul a recurs la gestul extrem ar fi o decepție în dragoste. Se pare că luni, cu o zi înainte de a se arunca în gol, băiatul s-ar fi certat cu iubita sa.

ADVERTISEMENT

Colegii de clasă ai celor doi spun însă că în urmă cu doar câteva zile, Ioan şi iubita lui, o fată de 12 ani, păreau fericiţi și nimic nu anunța această tragedie.

Copila de 12 a fost ultima persoană care a primit un mesaj din partea lui Ioan. Acesta i-a scris, scurt, un ultim ”Te iubesc!”, după care a recurs la gestul extrem.

ADVERTISEMENT

”Erau foarte bine. I-a și dat mesaj înainte de… Da, i-a scris ‘te iubesc’ şi pe urmă s-a aruncat. Nu are vină fata”, spun colegii, conform ObservatorNews.

Filmul sinuciderii lui Ioan

Conform celor mai noi date din ancheta acestei drame, Ioan s-ar fi certat luni seară cu prietena lui.

ADVERTISEMENT

Apoi, în jurul orei 21.00, ar fi plecat de acasă, dar nu le-a spus părinților exact unde merge, ci doar că vrea să se plimbe.

Îngrijorată că fiul său nu mai revine acasă, mama sa a reușit să îi localizeze mobilul cu ajutorul unei aplicații și așa l-a găsit.

Fusese mult prea târziu. Băiatul de 13 ani era deja mort. El s-ar fi aruncat de pe clădirea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin.

Copilul a căzut în gol de la o înălțime de 8 metri, astfel că medicii chemați de urgență la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT
Tags: