Sport

Ultrașii lui CSKA Sofia, alături de Peluza Sud la Sepsi: „Doar Steaua în Ghencea”. Foto

Galeria lui CSKA Sofia a venit la Sfântu Gheorghe alături de Peluza Sud Steaua. Mesaj anti-FCSB. Ultrașii au scandat numele Stelei
03.08.2023 | 22:09
Ultrasii lui CSKA Sofia alaturi de Peluza Sud la Sepsi Doar Steaua in Ghencea Foto
400 de fani bulgari au fost pe Sepsi Arena. Printre ei și ultrașii de la Peluza Sud Steaua. Sursa foto: sporpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ultrașii lui CSKA Sofia au dominat fondul sonor pe Sepsi Arena în unele momente, unde și-au făcut apariția câteva sute de suporteri de la Sofia, Varna, dar și de la Peluza Sud Steaua.

Ultrașii lui CSKA Sofia, alături de CSA Steaua la meciul cu Sepsi din Conference League

Mai bine de 400 de fani bulgari au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe, deși echipa lor avea șanse minime de calificare în turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League.

ADVERTISEMENT

CSKA Sofia a fost susținută la meciul cu Sepsi și de două brigăzi din Peluza Sud Steaua. Este vorba despre grupul Shadows și Glas, galeriile celor două echipe fiind înfrățite.

Același lucru s-a întâmplat și la meciul tur disputat la Sofia, dar și la alte partide. Grupul ultras Legion a fost de asemenea prezent la cele mai importante meciuri ale CSA Steaua, în special la derby-urile cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui CSKA Sofia, mesaj anti-FCSB la Sf. Gheorghe: „Doar Steaua în Ghencea”

Galeria lui CSKA Sofia a ținut să afișeze și un mesaj de susținere pentru „militari” și îndreptat împotriva FCSB-ului: „Doar Steaua în Ghencea”, a fost banner-ul afișat pe „Sepsi Arena”.

Fanii au scandat pe tot parcursul partidei numele „Steaua”, în timp ce suporterii Stelei au scandat numele lui CSKA Sofia. În ciuda înfrângerii usturătoare, nu a existat niciun incident pe stadion.

ADVERTISEMENT

Cealaltă „CSKA”, înființată de suporteri și care poartă numele „1948 Sofia” nu a putut fi însoțită de fani în România pentru meciul cu FCSB, partida de pe „Arcul de Triumf” desfășurându-se cu porțile închise.

Sepsi, susținută de peste 8.000 de fani la meciul cu CSKA Sofia

Atmosfera pe Sepsi Arena a fost una incendiară, iar jucătorii lui Liviu Ciobotariu au fost împinși de la spate de un public frenetic. Deținătoarea Cupei României a reușit să câștige cu 4-0, după două goluri reușite în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Peste 8.000 de fani au fost prezenți la meciul cu CSKA Sofia, iar de multe ori covăsnenii erau susținuți vocal de un întreg stadion. La final, aceștia au intonat celebrul imn al Ținutului Secuiesc.

ADVERTISEMENT