Sport

Ultrașii lui FC U Craiova, radicali înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu mai au parte de susținerea noastră”

Peluza Sud pierde două brigăzi importante înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 - FCSB. Ultrașii au anunțat că nu îi vor mai susține pe olteni.
16.07.2023 | 20:36
Ultrasii lui FC U Craiova radicali inaintea derbyului cu FCSB Nu mai au parte de sustinerea noastra
Ultrașii lui FC U Craiova anunță înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu mai au parte de susținerea noastră”. sursă foto: Sport pictures
ADVERTISEMENT

Gruparea din Bănie își pierde susținerea din partea a două brigăzi importante înainte de FC U Craiova 1948 – FCSB. Totuși, Peluza Sud a anunțat că își va susține în continuare favoriții și vor fi prezenți la derby-ul de pe stadionul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Ultrașii lui FC U Craiova 1948 anunță înaintea derby-ului cu FCSB: „Aveam o speranță în plus”

Decizia Curtei de Apel Timișoara a aruncat în aer atmosfera din cadrul brigăzilor din Peluza Sud, iar Andrei Preda chiar a declarat că suporterii urmează să îți retragă sprijinul. Peluza Sud nu a renunțat să își susțină favorții, în schimb alte grupări au decis să nu mai apară pe stadion la meciurile lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Legione Sud București și Puștanii Purisani au anunțat că își vor mai face apariția la partidele lui FC U Craiova 1948. Ultrașii și-au motivat alegerea prin intermediul rețelelor de socializare .

„2017- anul în care am decis să mergem ca o familie(Peluza Sud), prin toate coclaurile, prin toate satele județului, stând în toate țarcurile improvizate ca fiind “locul oaspetilor”, plecați prin zăpadă, prin ploi, prin noroi, la 3 dimineața, la 5 dimineața, toate din iubirea pentru Universitatea, pentru Știința noastră, având speranța că acest NIMENI și NIMIC a învățat din trecutul lui murdar, jegos ca finanțator al echipei.

ADVERTISEMENT

Aveam o speranța în plus cu acea decizie judecătorească de la Timișoara, decizie care ne-a dat și mai multă încredere într-o justiție corectă și echidistantă, promisiunea că acest om mic și neînsemnat în istoria Științei își va plăti greșelile față de suporteri și totul va reveni la normal și că Știința noastră dragă va trece cu brio peste operația de cord.

Am sperat, dar primele semnale, că acest personaj dubios din lumea fotbalului nu și-a revenit, au fost când am ratat promovarea din Liga a 3-a în Liga a 2-a și toți au fost de vină, numai el și managementul echipei erau nevinovați. Ajunși în Liga 1, circul cu care ne-a obișnuit acest personaj, a ajuns la cotele din anii 2000, depășind chiar nivelul de demență din acei ani.

ADVERTISEMENT

Suntem în secolul 21, suntem echipă de Liga 1, cu patron de club care se crede stăpân de sclavi. Ținem să amintim mai jos ce a putut face și debita acest om MIC: – 2 retrogradări; – 1 dezafiliere; – acum 2 ani, și mai Micul botoxat, patron si interlop închipuit, a pus gărzile de corp să se bată cu noi la Mioveni (cu grupul Legione Sud Bucuresti); – acest NIMIC a declarat că vremea ultrașilor a apus și că ne arată el că Peluza Sud nu va mai exista”, scriu cei de la Legione Sud București.

„Schimbările de antrenori haotice, rușinoase și interviurile ne fac de rușine”

„Inchizând – acest NIMIC a avut/are scandal personal cu o persoană din galerie, dar a avut tupeul mizerabil să pună pe umerii peluzei acest conflict. Problemele personale se rezolvă în privat și nu atribuind întregii peluze etichete jignitoare.

ADVERTISEMENT

Schimbări de antrenori haotice, rușinoase, interviuri și declarații care ne fac de rușine și ne fac să ne fie rușine că acesta este finanțatorul echipei noastre iubite, amatorism desăvârșit prin pierderea unor jucatori de bază ai echipei. – a jignit marea majoritate a legendelor Craiovei Maxima.

L-a terfelit numele marelui nostru 8, idolului nostru, Ilie Balaci, l-a denigrat, ca după moartea lui, să-și schimbe declarațiile. Balaci e al nostru, al peluzei, al tuturor suporterilor Universității Craiova și nu al lui; -și, ca să-si definitiveze incopetența, a reușit să piardă totul (nume, culori, stemă, palmares) într-o instanță mult prea deservită politicului.

Astfel, LEGIONE SUD BUCUREȘTI, a hotarat să-și suspende activitatea în ceea ce privește prezența la meciurile echipei patronate de acest brutar obosit care ne-a distrus marea noastră Universitatea Craiova. Știința suntem noi!!!”, a scris Legione Sud București.

Puștanii Purisani: „Grupul și-ar fi dorit continuarea activității”

Puștanii Purisani este a doua gruparea de ultrași care anunță că nu vor mai fi prezenți la partidele lui FC U Craiova 1948. Brigada și-a dorit inițial să continue activitatea, însă într-un final au decis să nu meargă mai departe.

„Membri fondatori ai grupului Puștanii Purisani doresc să facă câteva precizari referitoare la ultimele evenimente petrecute in jurul echipei cât și a peluzei. Deși inițial grupul și-ar fi dorit continuarea activitații, din cauza unor disensiuni si discuții în interiorul grupului , au făcut ca membrii fondatori ai grupului cât si membrii vechi ai peluzei să nu doreasca continuarea activitații.

Nu vom renunta la pasiunea vieții noastre si îl consideram pe groparul Craiovei principalul vinovat pentru situația actuala. Dacă însemne ale grupului nostru vor mai aparea pe stadion, precizăm că respectivii nu au parte de susținerea noastră”, au scris ultrașii.

ADVERTISEMENT