Sport

Ultrașii lui FC U Craiova, show la antrenament înaintea derby-ului cu Dinamo

Ultrașii lui FC U Craiova 1948 i-au încurajat pe elevii lui Giovanni Costantino la ultimul antrenament înaintea derby-ului cu Dinamo
01.02.2024 | 20:57
Ultrasii lui FC U Craiova show la antrenament inaintea derbyului cu Dinamo
Ultrașii lui FC U Craiova, show la antrenament înaintea derby-ului cu Dinamo. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mobilizare maximă la FC U Craiova 1948 înaintea derby-ului cu Dinamo București de pe stadionul din Cetatea Băniei. Galeria grupării finanțate de Adrian Mititelu au intrat la antrenamentul condus de Giovanni Costantino și au făcut show înaintea confruntării cu rivalii din Capitală.

Ultrașii lui FC U Craiova, show la antrenament înaintea derby-ului cu Dinamo

Derby-ul FC U Craiova 1948 și Dinamo București este un motiv de sărbătoare printre suporterii olteni, care așteaptă un succes împotriva „câinilor roșii”. Elevii lui Giovanni Costantino se bazează pe susținerea Peluzei Sud pentru a învinge trupa lui Kopic.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 este neînvinsă în derby-urile cu Dinamo București din actualul sezon, iar galeria oltenilor nu concepe înfrângere nici acum. Deși gruparea din Bănie a început anul cu două înfrângeri cu Rapid și Farul Constanța, suporterii își arată sprijinul față de jucători.

Galeria lui FC U Craiova 1948 a intrat la antrenamentul „alb-albaștrilor” și a făcut show pe stadionul de Atletism de lângă „Ion Oblemenco”. Clubul lui Adrian Mititelu a postat pe rețelele de socializare atmosfera de derby creată chiar și la pregătire.

ADVERTISEMENT

„Antrenament special cu o zi înaintea derby-ului cu FC Dinamo 1948 București, pe Stadionul de Atletism din Craiova, în lumina nocturnei. La pregătirea din această seară a participat și o parte a Peluzei Sud care a încurajat echipa”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

Giovanni Costantino, mesaj clar: „Nu sunt aici să frec menta”

Giovanni Costantino a susținut o conferință de presă în limba română înaintea derby-ului cu Dinamo București, programat vineri, de la ora 20:30. Acesta își dorește cele trei puncte la prima întâlnire cu suporterii din Bănie în 2024.

ADVERTISEMENT

„Cunosc istoria, știu că este un meci cu tradiție și în acest moment nu este cel mai important moment din istoria lui Dinamo. Mâine nu joacă tradiția, joacă FC U din acest moment și Dinamo din acest moment. Cunosc că meciurile cu Dinama, CS U, Farul și Rapid sunt importante pentru președinte, club și suporteri.

„Avem suporteri importanți pentru noi în Craiova, cred că susținerea Peluzei Sud este importantă pentru noi, așa putem câștiga. Avem nevoie de mentalitate, identitate și să jucăm un fotbal frumos. Nu vorbesc de arbitrii, până acum am trei cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Cred că este respectul pentru România, pentru suporterii noștri și club. Nu sunt aici să frec menta, sunt aici pentru lucru. Este parte din respectul pentru România și pentru președinte”, a spus Giovanni Costantino la conferința de presă înaintea derby-ului cu Dinamo.

ADVERTISEMENT