Sport

Ultrașii olteni agită spiritele înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova: „Șansa unei noi deplasări memorabile la echipa clanului Becali și a arbitrilor”

Peluza Nord a Universității Craiova a avut un mesaj care agită spiritele înaintea derby-ului cu FCSB, duminică, 19 februarie în etapa 26 din SuperLiga.
14.02.2023 | 18:20
Ultrasii olteni agita spiritele inaintea derbyului FCSB  Universitatea Craiova Sansa unei noi deplasari memorabile la echipa clanului Becali si a arbitrilor
Fanii olteni agită apele înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB și Universitatea Craiova își dau întâlnire duminică, 19 februarie, ora 20:00, în derby-ul rundei cu numărul 26 din SuperLiga. Tensiunile au început deja să apară, iar Peluza Nord a oltenilor a postat un mesaj acid la adresa roș-albaștrilor cu cinci zile înaintea duelului de pe Arena Naționlă.

Ultrașii olteni, mesaj ironic înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova: „Echipa clanului Becali și a arbitrilor”

FCSB a profitat de pașii greșiți făcuți la vârf de Farul, CFR Cluj și Rapid, iar echipa antrenată de Mihai Pintilii a urcat pe locul trei după victoria cu scântei de la Voluntari. Universitatea Craiova a câștigat derby-ul din etapa precedentă cu CFR Cluj, iar meciul găzduit de Arena Națională se anunță unul foarte aprins.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord a Universității Craiova a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook prin care pun la cale o deplasare numeroasă la București. În același mesaj, ultrașii olteni nu au ezitat să adreseseze mesaje acide și ironice înaintea duelului Universității Craiova cu FCSB.

„Știința ne oferă șansa unei noi deplasări memorabile la echipa clanului Becali și a arbitrilor, FCSB. Meciul are loc într-o zi cu vreme de primăvară, duminică, la ora 20:00, ceea ce ne obligă, ca olteni, să dominăm atmosfera pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Deplasarea se face cu autocare și microbuze, în funcție de cerere. Hai la meci! Hai Craiova!”, este mesajul postat de Peluza Nord a Universității Craiova pe pagina oficială de Facebook. Cele două echipe sunt despărțite în clasament de trei puncte.

Universitatea Craiova, plecări ale jucătorilor înaintea derby-ului cu FCSB

Universitatea Craiova s-a despărțit de șase jucători în perioada de mercato din iarnă. Arlauskis, Rusu, Papp, Martic, Nistor, Florescu și Danciu au părăsit echipa antrenată de Eugen Neagoe, iar Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al oltenilor, este convins că aceste plecări erau necesare.

ADVERTISEMENT

„Nu știu exact politica clubului, știu doar că au renunțat la câțiva jucători. Până la urmă trebuiau luate niște măsuri, pentru a revitaliza echipa din cauza rezultatelor trecute, era normal să plece niște jucători. Sunt deciziile corecte, până acum s-au schimbat doar antrenorii, jucătorii nu prea.

Trebuie să faci o curățenie și în cadrul echipei, dar să vedem dacă dau roade aceste schimbări. Trebuie ca jucătorii să se omogenizeze, lucru care se va vedea în timp. Este greu să schimbi mai mulți jucători și să faci repede o echipă. Se apropie de final sezonul regulat și va începe play-off-ul”, a declarat Rodion Cămătaru în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a plusat și la capitolul sosiri înaintea derby-ului cu FCSB

Primul transfer-bombă al Universității Craiova în această iarnă a fost venirea lui Alexandru Ișfan, anunțată în exclusivitate de FANATIK. De asemenea, site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate venirea în Bănie a lui Gjoko Zajkov și Basilio Ndong.

Echipa antrenată de Eugen Neagoe i-a mai adus pe Juraj Baldelj și Karlo Tomasec, iar în ultima zi l-a readus în lot pe Ștefan Vlădoiu, împrumutat în prima parte a sezonului la ”U” Cluj. De cealaltă parte, FCSB nu se va putea baza pe Darius Olaru în derby-ul de pe Arena Națională.

Mijlocașul roș-albaștrilor a văzut cartonașul galben în finalul meciului cu Voluntari și va fi suspendat. Singurul transfer al roș-albaștrilor în iarnă a fost împrumutul lui Deian Sorescu, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „X2” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT