Sport

Ultrașii FCSB, impresionați de Pintilii: „N-avem nevoie de unul cu aere de antrenor”. Acuzații grave pentru FC Voluntari: „La un incendiu, mor toți ca la Colectiv”

Gheorghe Mustață consideră decisivă venirea lui Pintilii la FCSB. Liderul Peluzei Nord s-a plâns de condițiile oferite suporterilor oaspeți la Voluntari.
14.02.2023 | 16:40
Ultrasii FCSB impresionati de Pintilii Navem nevoie de unul cu aere de antrenor Acuzatii grave pentru FC Voluntari La un incendiu mor toti ca la Colectiv
Gheorghe Mustață este impresionat de Mihai Pintilii. Liderul Peluzei Nord a adus acuzații grave celor de la Voluntari. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 2-1 în etapa 25 din SuperLiga, însă deplasarea nu a fost la fel de bună și pentru galeria roș-albastră, anunță Gheorghe Mustață. Liderul Peluzei Nord a vorbit despre Mihai Pintilii pe care îl consideră antrenorul esențial în misiunea FCSB-ului de a câștiga campionatul. Liderul galeriei roș-albastre a cerut închiderea stadionului „Anghel Iordănescu”, punându-l la zid pe Bogdan Bălănescu, președintele FC Voluntari.

Gheorghe Mustață, uluit de Mihai Pintilii: „Luăm campionatul, nu avem vreo emoție”

FCSB traversează o perioadă de excepție în SuperLiga, iar după succesul cu Voluntari, vicecampioana României s-a apropiat la cinci puncte de liderul Farul. Gheorghe Mustață a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Pintilii, fiind convins că venirea sa pe bancă este elementul de care FCSB avea nevoie pentru a câștiga campionatul.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii noștri sunt cei mai buni din țară, iar asta nu o spunem numai noi. Nouă ne trebuia fix un Pintilii. Făra aere de antrenor, de șef. Jucătorii îl iubesc. Asta e tot. Cu Pintilii luam campionatul, nu avem vreo emoție. Asta a făcut Pintilii. Familia de care era nevoie.

Campionatul îl vom sărbători în Ghencea. Nici cu asta nu am vreo emoție. Legea intră în vigoare săptămâna viitoare și nu vor putea inventa atâta mentenanță la infinit. S-au făcut destul de râs”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Gold FM.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață cere închiderea stadionului lui Voluntari: „Suporterii oaspeți sunt tratați ca animalele”

Gheorghe Mustață a adus acuzații grave celor de la FC Voluntari după deplasarea galeriei FCSB-ului la stadionul „Anghel Iordănescu”. Liderul Peluzei Nord s-a plâns de condițiile puse la dispoziție suporterilor oaspeți de oficialii echipei ilfovene.

Liderul galeriei roș-albastre a avut un discurs dur la adresa lui Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Voluntari. „Trag un semnal de alarmă. Ceea ce se întâmplă la Voluntari trebuie să înceteze. Suporterii oaspeți sunt tratați ca animalele.

ADVERTISEMENT

Am stat trei ore fără să avem cum să ne hidratăm. Nu există nicio variantă să bei apă. Am apelat la șeful dispozitivului și noroc că ne-a lăsat să trimitem pe cineva la un magazin. Bălănescu, acest dușman al fotbalului, nici nu a vrut să audă. Se mai întâmplă ceva grav acolo. Dacă, Doamne ferește, se iscă un incendiu, acolo mor toți ca la Colectiv. Nu ai pe unde să fugi.

Ar fi sute de oameni să iasă pe o portiță de 70 de centimetri. Acel stadion trebuie închis. Fac apel la primarul Florin Pandele să-l scoată din club pe acest Bălănescu. Strică toată imaginea clubului Voluntari. Toți din acel club se rugau să-i batem pentru a scăpa de acel om”, au fost cuvintele liderului galeriei FCSB.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, atac dur la Bogdan Bălănescu: „Își bate joc de noi”

Gheorghe Mustață a reamintit de scandalul dinaintea partidei FC Voluntari – FCSB, când inițial, ilfovenii stabiliseră ca prețul unui bilet să fie de 70 de lei. În primă fază, liderul galeriei vicecampioanei dezvăluia că suporterii nu vor intra pe stadion sub formă de protest.

„Pe lângă faptul că îndepărtează oamenii de stadionul din Voluntari cu prețuri nesimțite, când a pus 70 de lei, primarul i-a spus să reducă la 20, dar el și-a pus ambiția de om mic și a pus prețul 30 de lei. Acești oameni, cu metodele lor învechite de a pune presiune pe adversari, nu au ce căuta in fotbalul anului 2023.

Unul ca Bălănescu își bate joc de noi, suporterii care încă mai venim la meciuri. Este aceași om și cu alte comportamente. A fost văzut sezonul trecut la o cafea cu Balaj, înaintea meciului nostru cu Voluntari, când a fost război pe teren. Răutatea lui, răzbunarea din mintea lui, îl fac un om mic”, a mai spus Gheorghe Mustață.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „1X” la meciul FCSB – Universitatea Craiova. 

ADVERTISEMENT