Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultraşii Rapidului pun presiune pe conducere: “Noi, galeria, suntem în Champions League!”

Rapidul se poate baza pe suportul galeriei și în momentele dificile. Aflată într-o criză de formă, echipa din Giulești a fost la înălțime în meciul cu Petrolul, iar spectacolul pirotehnic nu a lipsit.
14.08.2023 | 22:50
Ultrasii Rapidului pun presiune pe conducere Noi galeria suntem in Champions League
Galeria Rapidului, show pirotehnic cu Petrolul. Foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului continuă să facă show indiferent de rezultat. La partida cu Petrolul, fanii giuleșteni au aprins torțele și au susținut echipa printr-un spectacol pirotehnic de zile mari. Liderul galeriei, Liviu Ungureanu, este însă nemulțumit de forma echipei și așteaptă o restructurare a staff-ului.

Suporterii rapidiști sunt nemulțumiți de conducere

“La Rapid nu se lucrează cu jumătăți de măsură. Deocamdată în funcții la clubul acesta sunt oamenii de la Liga a 4-a. Dacă vrem să fim un club profesionist, trebuie să aducem profesioniști. Dacă vrem să stăm așa să fim de râsul României, ținem aceeași oameni în continuare pe poziții. 

ADVERTISEMENT

Noi, galeria Rapidului, suntem în Champions League. Nu fac eu ordine la club, nu eu decid. Părerea mea e ca fiecare să își asume ceea ce a făcut. Eu îmi asum ceea ce fac la galerie. Nu s-a aruncat intenționat cu torțe aseară. a fost un spectacol pirotehnic”, a declarat Liviu Ungureanu.

Rapid a pierdut al 2-lea meci consecutiv din Liga I după 0-2 cu Petrolul Ploiești. Giuleștenii sunt în criză de formă, iar suporterii urmersc îndeaproape evenimentele din cadrul echipei. Mai multe torțe au fost aruncate pe teren în timpul partidei de către fanii echipei, iar tensiunea din cadrul echipei este la cote înalte.

ADVERTISEMENT

O singură victorie are trupa lui Bergodi în actualul sezon. A învins cu 3-0 în deplasare la U Cluj. Două înfrângeri, două egaluri și un singur succes este bilanțul Rapidului, care nu se regăsește în ciuda unor achiziții precum Cîrja, Oaidă sau unul din fundașii României, Iulian Cristea, venit de la FCSB.

Spectacol pirotehnic în partida Rapid – Petrolul 0-2

“Acele torțe se aruncă în teren datorită faptului că băieții care le aprind, dacă sunt depistați, li se face un dosar penal, iar băieții le aprind și le aruncă în teren ca să scape de dosare penale. Nu am aruncat intenționat împotriva lui Bergodi ca să fie terenul suspendat, nu s-a strigat demisia la stadion.

ADVERTISEMENT

A fost un spectacol pirotehnic. Prima repriză a făcut Petrolul a oprit meciul, iar în a -a repriză le-am arătat că noi suntem acasă. Noi stingem lumina la Rapid, tot noi aprindem lumina acolo. Nu am strigat noi demisia. Au strigat oamenii nemulțumiți, fiecare a strigat ce a vrut, dar noi nu am cerut demisia.

Noi până în minutul 90 am susținut echipa, iar la acel autogol în minutul 95 am lăsat capul în pământ și eu de rușine. Nu vreau să vorbesc de Daniel Niculae. Daniel Niculae trebuie să reziste și să facă ce e de făcut pentru binele Rapidului. Pentru că el este un Rapidist de-al nostru, nu este un străin.

ADVERTISEMENT

El știe ce are de făcut ca să fie bine la Rapid. O să mă duc în Israle și o să mă rog pentru Rapid. Vom susține echipa cu Farul, 100%, susținem echipa indiferent de rezultat, indiferent de vremuri”, a declarat șeful galeriei rapidiste într-o intervenție telefonică din cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Pentru Rapid, urmează o perioadă cu meciuri grele în campionat. Farul, FCU Craiova, Dinamo, Oțelul și CFR Cluj sunt următoarele adversare ale alb-vișiniilor. Fără o serie de rezzultate bune, echipa lui Bergodi își poate compromite șansele la titlu. Rapid ocupă locul 11 în acest moment în Liga I.

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Show-ul este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Galeria Rapidului show pirotehnic

 

ADVERTISEMENT