Life

Umilință teribilă pentru Olguța Berbec după ce a atacat-o pe Georgiana Lobonț

Umilință totală pentru Olguța Berbec după ce a atacat-o pe Georgiana Lobonț! Nu este singura artistă care se află în postura ei!
19.10.2023 | 11:36
Umilinta teribila pentru Olguta Berbec dupa ce a atacato pe Georgiana Lobont
Olguța Berbec și Georgiana Lobonț, cântărețe. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Olguța Berbec a atacat-o, subtil, pe Georgiana Lobonț după ce cântăreața de muzică de petrecere a spus de ce a renunțat să mai lanseze cântece folclorice. Georgiana a afirmat recent, într-o emisiune de televiziune, că manelele și muzica de petrecere i-au adus mai multă popularitate. A declarat că publicul apreciază mai mult melodiile pe care le cântă acum față de creațiile folclorice.

Georgiana Lobonț stârnește invidii? Umilință pentru Olguța Berbec după ce și-a atacat colega de breaslă

Declarația pe care a făcut-o Georgiana a cam deranjat-o pe Olguța Berbec. Artistă care, deși nu i-a dat numele, a lăsat clar să se înțeleagă la cine face referire. În atacul la adresa Georgianei, Olguța Berbec, care a pierdut recent procesul pe care îl avea cu Niculina Stoican, s-a folosit de un nume mare al muzicii: Andra.

ADVERTISEMENT

„M-am îndepărtat (n.r. muzică populară) cu părere de rău. Când postăm muzică populară nu facem vizionări. Noi nu câștigăm, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani. Olguța a rămas că la ei în zonă în Oltenia, altfel sunt oltenii. Cumva, noi la Cluj mai mulți ascultă muzică de DJ”, a declarat Georgiana Lobonț la PRO TV.

Acesta e comentariul care a stârnit-o pe Olguța Berbec să reacționeze imediat. În mesajul pe care l-a scris, rivala Niculinei Stoican a numit-o pe Georgiana Lobonț ”biată”. „Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la „Tradițional”, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!”, a scris Olguța Berbec, cu referire la Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT

Lobonț, peste Vlăduța Lupău și Berbec

Totuși, care e adevărul din spatele acestor șicane? Cine e, până la urmă, cea mai apreciată cântăreață de muzică de petrecere? A reușit Georgiana Lobonț să deranjeze atât de mult cu succesul pieselor sale?

Ei bine, FANATIK a analizat interesul publicului față de Olguța Berbec și Georgiana Lobonț. În această comparație am introdus-o și pe Vlăduța Lupău, un alt nume care a trecut de la muzica populară la cântece de pahar și voie bună.

ADVERTISEMENT

Surpriza e uriașă! Se pare că Georgiana Lobonț a reușit, statistic, să le eclipseze pe cele două rivale din folclor. Asta dacă e să ne uităm la datele furnizate de ”sfântul” Google! Nivelul de interes al iubitorilor de muzică populară față de Olguța Berbec este unul extrem de scăzut!

georgiana lobonț
Ce spune Google despre Olguța Berbec și Georgiana Lobonț

Conform datelor obiective, Georgiana a captat tot mai mult interes din partea publicului de când s-a lansat, din 2018, spre deosebire de Olguța Berbec, artistă care n-a reușit să convingă prea mult până la ora actuală.

ADVERTISEMENT

În cazul Vlăduței Lupău, situația e inversă. Dacă la început era extrem de ascultată peste tot, odată cu trecerea timpului, artista din Sălaj a fost întrecută de Georgiana Lobonț, ai cărei copii i-a nășit, de altfel.

La capitolul vizualizări pe YouTube, lucrurile au început să se complice, de la o vreme, pentru cântărețele care sunt în concurență cu Lobonț. În timp ce nașa lui Armin Nicoară înregistrează boom după boom, celelalte două cântărețe abia trec milionul de vizualizări la videoclipurile lor. Cel mai nou hit semnat de Georgiana Lobonț, în colaborare cu Jador și Culiță Sterp, a depășit deja 7 milioane de vizualizări.

 

ADVERTISEMENT