News

Moarte suspectă în Satu Mare. Un băiat de 14 ani a fost găsit fără suflare, în casă, de părinți

Moarte suspectă în cazul unui băiat, în vârstă de 14 ani, din municipiul Satu Mare. Părinții l-au găsit fără suflare, în casă.
12.03.2024 | 12:13
Moarte suspecta in Satu Mare Un baiat de 14 ani a fost gasit fara suflare in casa de parinti
Moarte suspectă în Satu Mare. Băiat de 14 ani, găsit mort. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Moarte suspectă în municipiul Satu Mare, acolo unde un băiat de 14 ani a fost găsit fără suflare, în casa părinților. Tragedia a avut loc, luni dimineață, chiar înainte ca adolescentul să plece la școală.

Moarte suspectă în cazul unui băiat de 14 ani, din Satu Mare

De altfel, familia este cea care a făcut descoperirea macabră. Pentru că au observat că băiatul încă nu se trezise pentru a se pregăti de școală, părinții au intrat în camera acestuia. Șocați, au observat că minorul nu reacționează.

ADVERTISEMENT

Atunci și-au dat seama că băiatul este inconștient. Au sunat la 112 și au chemat o ambulanță, sperând că se mai poate face ceva ca fiul lor să fie salvat. La fața locului a ajuns un echipaj medical.

Au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, eforturile medicilor nu au dat rezultat. Copilul nu a putut fi salvat, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare fiind nevoiți să declare decesul.

ADVERTISEMENT

La apartamentul familiei au ajuns și oamenii legii. Din informațiile prezentate de presa locală, nu sunt suspiciuni că băiatul ar fi fost victima vreunei agresiuni. Pe trupul minorului nu au fost găsite urme de violență.

Pe de altă parte, părinții nu au precizat dacă băiatul avea afecțiuni medicale care să ducă la deces. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină legală. În urma necropsiei se va stabili cauza morții.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a afla cum s-a produs tragedia. Cercetările sunt preluate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din municipiul Satu Mare.

Un adolescent a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal

Un alt caz șocant s-a produs, în luna februarie, în județul Timiș. Un băiat de 16 ani a murit, după ce i s-a făcut rău pe terenul de fotbal, în localitatea Biled. El se întâlnise cu prietenii pentru a juca un meci de fotbal.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, adolescentul a acuzat o stare de rău și a leșinat pe teren. Echipajul medical solicitat în zona cu pricina a reușit să îl resusciteze, însă, starea băiatul s-a agravat după ce a ajuns la spital. La scurt timp, copilul a murit.

ADVERTISEMENT