Life

Un tânăr de doar 19 ani s-a logodit cu vecina lui de 56 de ani. Cum au ajuns cei doi împreună

O poveste de dragoste mai neobișnuită i-a șocat pe mulți. Un tânăr de doar 19 a ajuns să se logodească cu vecina sa care i-ar putea putea fi bunică.
19.10.2022 | 16:36
Un tanar de doar 19 ani sa logodit cu vecina lui de 56 de ani Cum au ajuns cei doi impreuna
Wuthichai Chantaraj are 19 ani, iar iubita lui, Janla Namuangrak, are 56 de ani. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

Wuthichai Chantara are 19 ani și o cunoaște pe Janla Namuangrak încă de când avea doar 10 ani. Femeia are în prezent 56 de ani, iar între cei doi au apărut sentimente sincere.

Wuthichai Chantara și Janla Namuangrak sunt împreună de doi ani de zile

Deși există o diferență de vârstă de 37 de ani între cei doi, iar femeia i-ar putea fi chiar bunică, iată că acest lucru nu a fost un impediment pentru fericirea celor doi.

ADVERTISEMENT

Janla Namuangrak a divorțat de partenerul ei după 20 de ani de căsnicie și are trei copii, însă a văzut în ochii lui Wuthichai Chantara ceva impresionant.

Cei doi trăiesc în provincia Sakhon Nakhon, aflată în nord-estul Thailandei, iar regulat, adolescentul o ajuta pe femei la treburile gospodărești. Între cei doi s-a legat prima oară o prietenie, însă lucrurile au evoluat rapid.

ADVERTISEMENT

În prezent, Wuthichai Chantara și Janla Namuangrak sunt împreună de doi ani de zile, ies în oraș foarte des și sunt extrem de apropiați, notează tabloidul Mirror.

Deși pentru unii a fost dificil de acceptat relația lor, având în vedere diferența de vârstă, cei doi nu se ascund. Se sărută și se țin de mână și nu le pasă deloc de ce spun ceilalți.

ADVERTISEMENT

Ce l-a atras pe pe tânăr la noua sa iubită? Wuthichai susține că în primă fază și-a dorit ca femeia să trăiască mai confortabil, însă ulterior au apărut și sentimentele.

”Sunt cu Janla de doi ani acum. Este prima dată în viața mea când am simțit că vreau să mă asigur că cineva trăiește confortabil. Am văzut casa ei ponosită și m-am trezit gândindu-mă la modalități de a o ajuta să trăiască într-o stare mai bună. Este o femeie muncitoare și, de asemenea, sinceră. O admir”, a dezvăluit tânărul, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT
Wuthichai Chantara și Janla Namuangrak sunt împreună de doi ani de zile. Sursă foto: ProfimediaS
Wuthichai Chantara și Janla Namuangrak sunt împreună de doi ani de zile. Sursă foto: Profimedia

La rândul ei, femeia în vârstă de 56 de ani spune că Wuthichai a reușit ceva ce mulți nu ar fi putut. A salvat-o, a fost alături de ea, iar constant, tânărul reușește să îi dea energia de care are nevoie.

Cum au reacționat copiii femeii când au aflat de relația ei?

Aceasta recunoaște că în momentul în care au aflat despre cei doi, prietenii, dar și rudele au crezut că totul este o nebunie. Inclusiv copiii femeii au fost șocați, însă în final au înțeles că fericirea ei este pe primul loc.

Acum cei doi își trăiesc visul, iar în curând urmează să se și căsătorească, după cum spune chiar femeia.

”Când era mai mare, am început să avem sentimente unul pentru celălalt. Am fost surprinsă, pentru că îl cunosc de când era copil. Când le-am spus oamenilor că suntem îndrăgostiți, au crezut că este o nebunie.

Copiii mei au fost șocați. Dar el mă face să mă simt tânără din nou și am rămas împreună. Suntem fericiți. Ne vom căsători“, a explicat ea.

ADVERTISEMENT
Tags: