News

Un agent de pază de la un supermarket a scuipat un client, după ce i s-a atras atenția că nu poartă mască

28.07.2020 | 14:04
Un agent de paza de la un supermarket a scuipat un client dupa ce i sa atras atentia ca nu poarta masca
ADVERTISEMENT

Un agent de pază dintr-un supermarket din București a făcut un gest surprinzător. Mustrat că nu purta mască de protecție deși se afla la serviciu, în interiorul magazinului, bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și a surprins prin reacția avută în fața unui client.

Bărbatul care lucrează pentru o firmă de pază din Capitală a scuipat un client al magazinului Kaufland pe motiv că acesta i-a atras atenția că nu poartă mască de protecție. Incidentul a fost filmat chiar de victimă, în imagini putându-se vedea cum agentul de pază se plimbă nestingherit prin magazin.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta are un comportament inadecvat, devenind agresiv fizic, cât și verbal. Vezi video AICI! Reprezentații lanțului de magazine au transmis că vor analiza situația și vor lua măsurile necesare legat de comportamentul agentului de pază.

Agent de pază, comportament inadecvat într-un magazin. A scuipat un client

De asemenea, reprezentanții Kaufland România au mai transmis că regretă cele petrecute, mai ales că încurajează personalul și clienții să poarte mască de protecție, așa cum au impus autoritățile legat de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Ne delimităm de un astfel de comportament. Analizăm foarte îndeaproape colaborarea cu firma de pază la care este angajată persoana din filmarea respectivă.

Este regretabil și impardonabil ceea ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât noi încurajam atât personalul, clienții, cât și toți colaboratorii noștri să poarte mască de protecție, conform obligațiilor impuse de autorități”, este prima reacție a reprezentanților Kaufland România, informează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Masca de protecție, obligatorie în județul Argeș

Locuitorii din județul Argeș vor fi obligați ca începând din data de 30 iulie să poarte mască de protecție inclusiv pe stradă, în parc, la terase sau în alte locuri aglomerate. Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din cauza numărul mare de cazuri pozitive de coronavirus.

Inclusiv persoanele care tranzitează județul vor fi obligate să poarte mască de protecție, măsura fiind luată marți, 28 iulie, a anunțat prefectul Emanuel Soare.

ADVERTISEMENT

„Masca e obligatorie oriunde există mai mult de două persoane care se întâlnesc, indiferent că este spațiul public sau spațiu închis. măsurile se aplică la nivelul întregului județ”, a precizat prefectul, relatează curier.ro.

 

 

ADVERTISEMENT