News

Un angajat al Casei de Pensii Gorj, găsit spânzurat în instituţie. Bărbatul se afla în concediu

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit în arhiva Casei de Pensii Gorj, acolo unde lucra. Nimeni nu își explică gestul, în condițiile în care bărbatul nu părea să aibă probleme.
25.07.2022 | 14:55
Un angajat al Casei de Pensii Gorj gasit spanzurat in institutie Barbatul se afla in concediu
Un bărbat s-a sinucis în Gorj, la arhiva Casei de Pensii. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Potrivit Gazetei de Sud, bărbatul era angajat de mulți ani în cadrul arhivei Casei de Pensii din orașul Târgu Jiu. Arhivarul își luase concediu în urmă cu două zile și a fost găsit mort de un coleg.

Un angajat al Casei de Pensii Gorj, găsit spânzurat

Directoarea instituției a declarat pentru sursa citată că nu înțelege de ce a recurs la un astfel de gest, pentru că nu părea să aibă probleme sau să fie ”măcinat de necazuri”.

ADVERTISEMENT

Nu cunosc să fi avut probleme sau să fi fost măcinat de necazuri. Are familie, doi copii, băiatul este student la Cluj din câte știu. Au venit aici și soția, fata și băiatul… E o tragedie. Dumnealui lucra aici din anii 1990, lucra la arhivă.

A fost găsit azi-dimineață de colegul său, tot de la arhivă. Am sunat la 112. Nu știu ce au concis polițiștii sau procurorii. Suntem bulversați”, a explicat Ioana Talău.

ADVERTISEMENT

Criminaliștii ajunși la fața locului încearcă să își dea seama ce l-a împins pe bărbat să comită acest gest. Polițiștii nu au găsit urme de violență pe corpul bărbatului, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, unde se va efectua necropsia.

Bărbatul, care era căsătorit și avea doi copii, ar fi revenit la lucru deși se afla în concediu. Nu a lăsat niciun bilet de adio și apropiații nu știu ca acesta să fi avut probleme care să-l împingă spre acest gest.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni, județul Gorj a fost cutremurat de alte două evenimente tragice. În luna mai, o femeie a fost reținută de poliție după ce și-a înjunghiat soțul, de mai multe ori, cu un cuțit. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital în București, acesta fiind în stare critică.

Tot în Gorj, în luna martie, un bărbat și-a omorât soția în bătaie și apoi a sunat la 112. Doi copii au rămas acum orfani, dar și fără tată care își va petrece următoarea perioadă a vieții după gratii.

ADVERTISEMENT

“Din concluziile medico-legale întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj rezultă că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne, consecinţa unui politraumatism cu ruptura hepatică şi dislocare hepatică”, declarau procurorii.

ADVERTISEMENT