News

Un băiat de 14 ani a murit și o fată de 13 este în stare gravă, după ce autoturismul în care erau s-a răsturnat

Un băiat de doar 14 ani și-a pierdut viața, iar o fată de 13 este în spital, după un accident din Bihor.
01.06.2021 | 23:49
Un baiat de 14 ani a murit si o fata de 13 este in stare grava dupa ce autoturismul in care erau sa rasturnat
ADVERTISEMENT

Un accident mortal a avut loc în această seară pe o șosea din Bihor. Cinci tineri au fost implicați în acest accident, iar patru dintre ei au ajuns la spital, cu răni grave.

Un băiat de doar 14 ani și-a pierdut viața în accident

Accidentul a avut loc în loc localitatea bihoreană Tinca și în acesta nu a fost implicat un alt autoturism. Mai precis, mașina în care se aflau cei cinci tineri a părăsit carosabilul și s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ajuns pe un câmp din apropiere, iar victimele au fost copii cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani. Din nefericire pentru unul dintre aceștia, un băiat de 14 ani, intervenția medicilor nu a mai fost de folos.

Cine conducea mașina care s-a răsturnat

La volanul mașinii care a fost implicată în acest accident rutier mortalse afla un tânăr de 20 de ani. Martorii oculari au transmis că accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive, iar tânărul ar fi pierdut controlul volanului.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale sosit de la fața locului au descoperit că un băiat în vârstă de 14 ani prezenta leziuni grave, iar el nu mai respira în acel moment.

„Ajunse la fața locului, echipajele medicale au evaluat victimele, le-au acordat îngrijirile care se impuneau și au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul unui băiat în vârstă de 14 ani, care se afla în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, însă, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, minorul a decedat”, a declarat Camelia Roșca, maiorul ISU Crișana, conform Bihon.ro.

Celelalte victime aveau 13, 18 și 20 de ani

Medicii au început să facă manevrele de resuscitare, dar băiatul a decedat în urma acestui accident rutier. O altă victimă este o fată în vârstă de 13 ani, care a fost preluată de un elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT

Un alt băiat, în vârstă de 13 ani, era inconștient la momentul sosirii salvatorilor și alte două persoane de 18 și respectiv 20 de ani prezentau traumatisme.

„O fetiță în vârstă de 13 ani prezintă o fractură și traumatisme, aceasta fiind preluată de elicopterul SMURD. Un băiat de 13 ani se află în stare de inconștiență, alte două persoane în vârstă de 18, respectiv 20 de ani prezintă diferite traumatisme.

Toate cele patru victime salvate au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean”, a mai transmis reprezentantul ISU.

ADVERTISEMENT