News

Un bărbat a câștigat de două ori la loterie în doar 8 luni. Suma de bani este impresionantă

24.10.2020 | 14:43
Un barbat a castigat de doua ori la loterie in doar 8 luni Suma de bani este impresionanta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a câștigat de două ori la loterie, într-un singur an, sfidând toate posibilitățile și logica.

Individul din Norfolk, statul american Nebraska, a câștigat în total 150.000 de dolari la distanță de câteva luni.

ADVERTISEMENT

Michael Christiansen a ridicat în octombrie un câștig de 100.000 de dolari după ce jucase un loz câștigător, la doar 8 luni distanță după ce câștigase 50.000 de dolari.

Un bărbat din SUA a câștigat la loterie de 2 ori într-un an

Norocosul a cumpărat lozurile în plic din același magazin și vrea să-și folosească banii pentru a se pregăti de pensie. Mai mult, bărbatul vrea să își cumpere casa în care a locuit fiica sa, decedată recent.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a venit să cred. Care erau șansele? Nu am crezut că e pe bune”, a declarat bărbatul într-o declarație de presă. Potrivit reprezentanților Loteriei, șansele de câștig la lozurile respective este de 1 la 80.000.

Prețul biletului câștigător a fost 10 dolari, însă șansele să câștige o sumă mare de bani rămâne extrem de mică, așa cum a remarcat și bărbatul care a sfidat orice șansă.

ADVERTISEMENT

2020 pare să fie un an bun și pentru Samir Mazahem, un bărbat în vârstă de 56 de ani din Michigan, SUA, care a câștigat 2 milioane de dolari după ce a cumpărat, din greșeală un tichet la loterie.

Bărbatul a cumpărat, de fapt, două bilete cu aceleași numere, fără să își dea seama, cu ajutorul unei aplicații.

ADVERTISEMENT

Când s-a trezit, și-a dat seama că a câștigat 2 milioane de dolari, dintr-o eroare, pentru că nu intenționa să achiziționeze acele bilete.

În total a plătit 4 dolari pe biletele câștigătoare care i-au adus 2 milioane în conturi, potrivit New York Post.

ADVERTISEMENT