Life

Un bărbat a decis să își filmeze pe ascuns soția. Femeia a fost arestată după ce soțul ei a spionat-o

Un medic a decis să își spioneze soția și a montat camere de supraveghere în bucătăria casei lor. Ce a descoperit bărbatul l-a uimit și a chemat imediat poliția.
10.08.2022 | 23:45
Un barbat a decis sa isi filmeze pe ascuns sotia Femeia a fost arestata dupa ce sotul ei a spionato
Un medic a decis să își spioneze soția. Ce făcea femeia în bucătărie. Foto: captură independent.co.uk
ADVERTISEMENT

Un bărbat a decis să își filmeze pe ascuns soția, iar ce a aflat l-a uluit. Iată ce a descoperit medicul despre femeia care i-a fost alături în ultimii zece ani din viață.

Un medic a decis să își spioneze soția. Ce făcea femeia în bucătărie

Un medic pe nume Jack Chen a luat o decizie surprinzătoare, aceea de a monta o cameră de supraveghere în bucătăria casei sale pentru a vedea ce face, de fapt, soția lui atunci când el nu este acolo.

ADVERTISEMENT

Ce a descoperit l-a lăsat uimit, pentru că, deși avea o bănuială, nu o credea în stare pe femeia care i-a fost alături un deceniu să facă acest lucru.

Soția lui încerca să îl otrăvească zi de zi, punându-i în limonadă o soluție chimică ce este folosită pentru curățarea canalizării.

ADVERTISEMENT

Yue “Emily” Yu a fost arestată de oamenii legii în fața cabinetului său, aceasta fiind medic dermatolog. Soțul său le-a arătat polițiștilor filmarea cu femeia care îi otrăvea băutura.

Totuși, inculpata a ieșit din arest după ce a plătit o cauțiune de 30.000 de dolari, conform registrelor deținuților din închisoarea Orange County, citate de The Independent. Aceasta nu a fost încă acuzată penal.

ADVERTISEMENT

Bărbatul o acuză pe soția lui că îi abuza fizic și verbal pe copiii lor

Dar faptul că Emily își otrăvea zi de zi soțul nu este singurul lucru greșit pe care îl făcea. Conform declarațiilor lui Jack Chen, aceasta era agresivă fizic și verbal atât cu el, cât și cu copiii lor, cărora le adresa cuvinte grele.

“Când Emily devine frustrată și țipă la copii, ea folosește de obicei o frază chinezească care se traduce prin ‘du-te și mori’.

ADVERTISEMENT

“De asemenea, ea le spune copiilor ‘capul tău are o problemă’, ‘capul tău este bolnav’, ‘idiotul naibii’, ‘prostul naibii’ și ‘dă-te dracului din calea mea’ ”, a povestit bărbatul în fața instanței.

ADVERTISEMENT
Tags: