News

Un bărbat a decis să nu-i spună soției că a câștigat 30 de milioane de dolari la loto. Și-a ridicat premiul deghizat

Un bărbat a decis să îi ascundă soției faptul că a câștigat 30 de milioane de dolari la loto, pentru a nu deveni arogantă.
31.10.2022 | 22:59
Un barbat a decis sa nui spuna sotiei ca a castigat 30 de milioane de dolari la loto Sia ridicat premiul deghizat
Un chinez și-a ridicat premiul la loto deghizat. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Bărbatul, originar din China, și-a ridicat premiul deghizat într-o mascotă, pentru a nu fi recunoscut de soție.

Un bărbat a decis să îi ascundă soției că a câștigat 30 de milioane de dolari

Conform presei chineze, citată de Antena 3, bărbatul s-a prezentat cu pseudonimul Li și a cumpărat 40 de bilete la loterie cu 80 de yuani, aproximativ 11 dolari, în regiunea Guangxi Zhuang, pe care le-a bifat identic.

ADVERTISEMENT

Norocul i-a surâs și a câștigat 220 de milioane de yuani, aproximativ 30 de milioane de dolari americani. Cu toate acestea, nu vrea să împartă norocul cu nimeni, în special cu familia sa, pentru că aceștia ar putea ajunge aroganți.

”Nu le-am spus soției și copilului meu. Sunt îngrijorat că s-ar putea simți superiori față de alți oameni și nu vor munci sau învăța la fel de mult”, a transmis bărbatul în momentul în care a ales să își ridice premiul deghizat într-un personaj de desene animate, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a ales să doneze în primă instanță 5 milioane de yuani unor organizații caritabile și a rămas cu 24 de milioane de dolari după donații și după ce a plătit toate taxele și impozitele.

Nici măcar după ce se vor liniști lucrurile, chinezul nu are nicio intenție să le dezvăluie rudelor sale că a câștigat banii. Bărbatul a dezvăluit că joacă la loterie de mai bine de zece ani și alege mereu aceleași șapte numere, care de această dată s-au dovedit a fi câștigătoare.

ADVERTISEMENT

Între timp, în India un bărbat care a câștigat trei milioane de dolari la loterie și-ar fi dorit să urmeze exemplul bărbatului din China, care și-a ascuns identitatea atunci când a ridicat premiul.

Anoop, un șofer de autocar din statul Kerala, a câștigat la loterie 250 de milioane de rupii, echivalentul a 3 milioane de dolari. Cu toate acestea, bucuria nu a ținut mult pentru că bărbatul a fost copleșit de familie și prieteni, dar și de străini care îi cer bani și ajutor.

ADVERTISEMENT

Situația e tragică pentru Anoop, care nu mai poate ieși din casă fără frica de a fi nevoit să împartă bani tuturor. Indianul a postat inclusiv un clip video pe internet prin care le cere străinilor să nu-i mai deranjeze familia.

Anoop a dezvăluit că ar fi preferat să nu câștige niciodată această sumă de bani și s-ar fi mulțumit cu puțin, doar pentru a nu mai fi terorizat de toată lumea în această perioadă.

“Îmi doresc să nu fi câștigat. Premiul al treilea ar fi putut fi mai bun”, a transmis Anoop.

ADVERTISEMENT