News

Un bărbat a descoperit că toți cei trei copii nu erau ai lui. Răspuns halucinant al soției

Un bărbat din China a cerut divorțul după ce a descoperit că soția l-a înșelat, iar cei trei copii ai cuplului nu erau ai lui. Inițial, el și-a iertat soția, dar s-a răzgândit după ultimele două teste de paternitate.
09.06.2022 | 15:44
Un barbat a descoperit ca toti cei trei copii nu erau ai lui Raspuns halucinant al sotiei
Chen este un bărbat foarte popular în China și pe mapamond după ce s-a aflat că a trăit 16 ani în minciună. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Chen, un bărbat în vârstă de 45 de ani, divorțează de soția sa, Yu, după 16 ani de căsnicie. El a fost șocat după ce a descoperit fiicele pe care le-a crescut nu sunt copiii săi biologici.

Cel mai iertător și mai ghinionist bărbat din lume

Bărbatul din provincia Jiangxi (situată în estul Chinei) a lucrat departe de casă pentru a-și întreține familia, dar nu și-a suspectat niciodată soția de infidelitate.

ADVERTISEMENT

Ei au menținut o legătură strânsă prin apeluri vocale și video frecvente. Cu toate acestea, el a devenit suspicios la începutul acestui an, când soția sa a început să îi evite apelurile.

Mai mult, Yu i-a spus că vrea să lucreze departe de casă, conform informațiilor jurnaliștilor de la TV Station. Ulterior, Chen a decis să o urmărească pe Yu cu ajutorul funcției GPS a telefonului ei.

ADVERTISEMENT

La 1 martie, Chen a urmărit-o pe Yu până la un hotel din estul Chinei. În dimineața următoare, Chen și-a văzut soția plecând de la hotel cu un bărbat cu care avea o aventură.

Infidela îl acuză pe fostul soț de animalitate

Inițial, Chen a iertat-o pe Yu, dar a solicitat un test de paternitate care a arătat că fiica lor cea mai mică a fost concepută cu un alt bărbat. Cu toate acestea, Chen a ales să fie iertător pentru a păstra familia unită. Totul s-a schimbat atunci când alte teste de paternitate au dezvăluit că nici celelalte două fiice ale cuplului nu erau copiii biologici ai lui Chen.

ADVERTISEMENT

După această dezvăluire șocantă, Yu a dispărut, iar Chen nu a reușit să o găsească. El a căutat apoi ajutor din partea presei locale și a fost fotografiat plângând cu capul în mâini în timpul unui interviu acordat postului de radio China Jiangxi.

Niciunul dintre ei nu era propriul meu copil”, a declarat Chen în timpul interviului. Cu toate acestea, Yu a fost intrigată când a fost găsită și intervievată.

ADVERTISEMENT

Ea a motivat că nu a fost infidelă: ”Nu cred că l-am înșelat. Este cu adevărat importantă paternitatea biologică? Cuplurile care sunt sterile adoptă copii tot timpul.”

De asemenea, femeia l-a criticat pe Chen pentru că a cerut divorțul după ce a descoperit că cele trei fiice ale lor au fost concepute cu un alt bărbat: ”Vă rog să încercați să mă înțelegeți.

Cei trei copii l-au numit ‘tată’ timp de mulți ani, dar acum spune că fiicele nu sunt ale lui. Care este diferența dintre el și un animal?”

Infidela a fost acuzată de lipsă de respect la adresa soțului

După aceste comentarii, pe rețelele de socializare chineze au fost multe reacții critice la adresa comportamentului avut de soția infidelă. Totodată, a fost criticată și lipsa ei de respect la adresa bărbatului care a iertat-o de două ori, conform scmp.com.

Cât de supărat a fost soțul! Este Yu bolnavă mintal?”, a întrebat un comentator online. Altul a remarcat: ”Chen ar putea obține despăgubiri cu ajutorul instanțelor de judecată. Dar cum își poate vindeca inima frântă după 16 ani?”

Soțul ar putea cere divorțul dacă ar considera că atitudinea soției a afectat grav relația lor. Când solicită divorțul, nu numai că legea l-ar încuraja să îi ceară soției sale să ramburseze pensia alimentară și alte cheltuieli pe care le-a plătit pentru cei trei copii, dar ar putea, de asemenea, să ceară daune pentru suferință psihologică”, a declarat avocatul Zhou, de la cabinetul de avocatură Zhongchi din Beijing.

Un alt avocat, de la AllBright Law Offices, a declarat pentru NetEase: ”Legea chineză reglementează faptul că persoana care a cauzat prejudicii celuilalt partener într-o căsnicie poate pierde orice cotă-parte din bunuri în cazul unui divorț ulterior.”

 

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a...
Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a plecat
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire