News

Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane în Scoţia: sunt cel puţin trei morţi. Polițiști înarmați păzesc strada

26.06.2020 | 17:24
Un barbat a injunghiat mai multe persoane in Scotia sunt cel putin trei morti  Politisti inarmati pazesc strada
ADVERTISEMENT

Trei persoane și-au pierdut viața după ce au fost înjunghiate în centrul orașului Glasgow, în Scoția.

Potrivit martorilor, atacul a avut loc în apropierea unui hotel cunoscut din oraș. Atacatorul a fost împușcat și ucis de către polițiști.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un polițist a fost înjunghiat în timp ce-l confrunta pe autorul atacului. În continuare, polițiști înarmați păzesc zona atacului.

Un bărbat a înjunghiat mai mulți oameni în Scoția. Există cel puțin 3 morți

Autoritățile locale susțin că zona a devenit sigură, fiind vorba de West George Street, zona din fața hotelului Park Inn.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții guvernului sunt bulversați de cele întâmplate, însă nu au catalogat oficial atacul drept unul terorist.

În schimb, atacul a fost numit „un incident major”, până când se vor cunoaște mai multe detalii despre motive. Martorul Craig Milroy a mărturisit că a văzut patru bărbați duși cu Ambulanța.

ADVERTISEMENT

Am văzut un bărbat întins pe sol, de origine africană, fără papuci. Nu știu dacă era împușcat, înjunghiat, despre ce a fost vorba”, a declarat martorul conform BBC.

Jurnaliștii britanici cred că persoana la care face referire martorul e una dintre victime. „Am văzut apoi ambulanțele cum vin și mulți polițiști înarmați pe scările hotelului”, a rememorat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se cunosc detalii despre identitatea atacatorului și nici despre motivul atacului. Anchetatorii susțin totuși, că atacatorul nu a avut complici.

Victimele par a fi refugiați cazați într-un centru special pentru astfel de persoane. Atacul ar putea avea legătură cu rasismul, însă nu se cunosc detalii despre acest lucru cu certitudine.

Știre în curs de actualizare

ADVERTISEMENT
Tags: