News

Un bărbat a murit în timpul unui zbor Valencia-Timișoara. Ce i s-a întâmplat cu 10 minute înainte de aterizare

Un bărbat a murit în timp ce se afla pe cursa Valencia - Timișoara, în timpul zborului, după ce ar fi suferit un infarct. Medicii nu l-au putut salva.
26.01.2023 | 17:01
Un barbat a murit in timpul unui zbor ValenciaTimisoara Ce i sa intamplat cu 10 minute inainte de aterizare
Bărbat mort în avion, la Timișoara. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a acuzat dureri în zona pieptului în timpul zborului, după care i s-a făcut rău și nu a mai putut fi salvat de medicii de la sol.

Un bărbat a murit în timpul zborului la Timișoara

La aterizare bărbatul a fost preluat de medici și transportat la spital, însă aici a decedat. Incidentul a avut loc la ora 13:00 în aeronava de pe ruta Valencia – Timișoara.

ADVERTISEMENT

”La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii Biroului de Poliție Transporturi Aeriene Timișoara din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au fost sesizați de reprezentanții Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara cu privire la faptul că la bordul unei aeronave, care circula pe ruta Valencia-Timișoara, se afla un bărbat care avea probleme de sănătate.

În momentul în care aeronava a aterizat, un echipaj medical a examinat starea bărbatului, în vârstă de 67 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior, din nefericire, bărbatul a decedat”, transmite IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Aeroportul Internațional Timișoara, prin reprezentanții săi, a confirmat de asemenea situația și a oferit mai multe detalii. Cel care a alertat turnul de control referitor la situația tragică a fost chiar comandantul aeronavei.

”În cursa aeriană Valencia – Timișoara (aterizată la ora 12.38) un pasager de 67 de ani a acuzat dureri în zona pieptului. Situația a fost înregistrată cu 10 minute înainte de aterizare.  Comandantul aeronavei a anunțat turnul de control despre urgența medicală de la bord. Mai departe au fost sesizate organele competente prin apel la 112. 

ADVERTISEMENT

După aterizare, medicul de pe aeroport a intervenit până la sosirea ambulanței SMURD care a preluat pacientul și a continuat măsurile de resuscitare. Din nefericire, cu toată intervenția rapidă a echipajului de urgență, pacientul a fost declarat decedat”, au transmis cei de la aeroport.

 

Tags: