News

Un bărbat a murit la volan, în timp ce aștepta la semafor. Tragedia, petrecută sub ochii copilului de 10 ani

Sfârșit tragic pentru un tată de 39 de ani din Constanța. Bărbatul a murit la volan, în timp ce se afla la semafor. Victima era alături de fiul său de 10 ani în mașină.
23.12.2022 | 12:20
Un barbat a murit la volan in timp ce astepta la semafor Tragedia petrecuta sub ochii copilului de 10 ani
Tragedie în Constanța. Un bărbat a murit în timp ce aștepta la semafor, sub ochii copilului de 10 ani. Sursa foto (ilustrativ): b1tv.ro
ADVERTISEMENT

O familie din Constanța are parte de un Crăciun cumplit. Tatăl, un bărbat de 39 de ani, a încetat din viață în timp ce se afla în trafic.

Tragedie în Constanța. Un bărbat a murit în timp ce aștepta la semafor, sub ochii copilului de 10 ani

Drama din orașul de la malul mării este cu atât mai șocantă cu cât tatăl s-a stins sub ochii băiețelului său de 10 ani, aflat și el în autoturism.

ADVERTISEMENT

Un alt șofer aflat în trafic în momentul producerii tragediei a realizat gravitatea situației și a sunat repede la Serviciul Unic de Urgență 112.

Ajunși la fața locului, medicii de pe Ambulanță l-au resuscitat aproape două ore pe bărbat, însă efortul nu a dat rezultate. Cauza decesului, din primele informații, se pare că a fost un infarct, scrie publicația Replica Online.

ADVERTISEMENT

Victima este din comuna Topraisar, o localitate cu puțin peste 5000 de suflete din județul dobrogean. Bărbatul era angajat la o firmă de curierat și se afla în timpul serviciului în momentul în care i s-a făcut rău la volan.

Băiețelul său, în vârstă de 10 ani, care se afla în mașină, a fost luat de bunicii săi, care au ajuns rapid la locul tragediei.

ADVERTISEMENT

Un caz similar, petrecut în urmă cu un an, la Brașov

Pe 30 decembrie 2021, un caz similar s-a petrecut în centrul țării, în județul Brașov. Un tânăr de doar de 23 de ani aflat la volanul unui autoturism a făcut stop cardio-respirator.

S-a întâmplat la ieşirea din Râşnov spre Bran. Atunci, trei echipaje medicale au intervenit la faţa locului, însă tânărul nu a putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

”La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi o ambulantă SAJ care era în trecere. S-au aplicat manevre de resuscitare, dar, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Braşov.

ADVERTISEMENT
Tags: