Hotnews

Un bărbat a murit pe stradă la Slatina, după ce s-ar fi înecat cu mâncare. Martorii nu au putut face nimic

18.05.2020 | 21:34
Un bărbat a murit pe stradă la Slatina, după ce s-ar fi înecat cu mâncare. Martorii nu au putut face nimic
Coronavirus în România. Sursă: INQUAM Photos/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Un bărbat s-a înecat cu mâncare și a murit în stradă, la Slatina. Martorii au sunat la 112, însă cele două echipaje sosite la fața locului nu au mai putut face nimic.

Un bărbat a murit pe stradă la Slatina, după ce s-ar fi înecat cu mâncare

Bărbatul s-a înecat în zona blocului ANL de pe strada Toamnei, în municipiul Slatina. Bărbatul în vârstă de 68 de ani a căzut brusc pe stradă, martorii fiind cei care au sunat după ajutor.

ADVERTISEMENT

„Echipajul SMURD Slatina şi un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Olt,au intervenit în municipiul Slatina, strada Toamnei, pentru acordarea îngrijirilor medicale unui bărbat căzut în stradă, în stare de inconştienţă.

Pacientul, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsit în stop cardio-respirator, cu obstrucţie a căilor aeriene, cu bol alimentar, fiind începute imediat manevrele de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale au efectuat resuscitare cardio-pulmonară, aproximativ 30 de minute, fără rezultat favorabil, pacientul fiind declarat decedat“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, potrivit Adevărul.

Medicii legiști trebuie să stabilească starea exactă a morții

Potrivit primelor cercetări, bărbatul era un om al străzii și în timp ce a căzut pe stradă mânca. Nu se știe exact dacă s-a înecat cu mâncare sau a suferit un infarct miocardic în timp ce mânca, sau un accident vascular cerebral.

Cauza exactă a morții va fi stabilită de către medicii legiști. „În aceasta seara, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-au deplasat pe strada Toamnei, din localitate, unde o persoană nu ar fi răspuns manevrelor de prim-ajutor, dupa ce s-ar fi înecat cu mancare şi a decedat.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un barbat, de 68 de ani, om al străzii. Trupul neînsufleţit al acestuia urmează a fi depus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul“, a declarat și purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri