News

Un bărbat ar fi fost ucis cu brutalitate și incendiat. Criminalii i-au dat foc la apartament, pentru a-și ascunde fapta

15.06.2020 | 19:31
Un barbat ar fi fost ucis cu brutalitate si incendiat Criminalii iau dat foc la apartament pentru asi ascunde fapta
Crimă oribilă la Constanța. Un bărbat și-a ucis mama în bătaie pentru că o deranja muzica Foto: today.md
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 29 de ani din Reșița a fost găsit decedat, aparent în urma unui incendiu. Bărbatul ar fi fost ucis și incendiat, astfel că patru persoane, printre care și minori, sunt cercetate.

Trupul unui bărbat în vârstă de 29 de ani din Reșița a fost găsit carbonizat în locuința sa, după ce imobilul ar fi luat foc. Anchetatorii și-au dat seama că bărbatul respectiv ar fi fost ucis, iar apoi incendiat.

ADVERTISEMENT

În acest caz, anchetatorii vor audia patru persoane, printre care mai mulți minori, bănuiți că ar fi comis fapta.

Un bărbat din Reșița a fost ucis cu brutalitate și incendiat

Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș Severin a fost sesizat luni, 14 iunie, dimineața la ora 4.17 cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din zona Govândari.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări, echipajul deplasat la faţa locului a stabilit faptul că incendiul a izbucnit la un sălaş situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele unor blocuri din zona Căminelor din Reşiţa. Sălaşul prevăzut cu o singură încăpere, a fost distrus în totalitate de incendiu.

După lichidarea incendiului, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane”, au precizat autoritățile în comunicat.

ADVERTISEMENT

Victima este un bărbat de 29 de ani din Reșița, cadavrul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. De asemenea, medicii legiști vor stabili cauza exactă a decesului.

Autoritățile desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului tragic, conform News.ro. Polițiștii cred că bărbatul ar fi fost ucis, după care criminalii ar fi provocat incendiul pentru a-și masca crima.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii vor audia patru persoane, printre care mai mulți minori, după ce cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT