News

Un bărbat din Bacău este suspectat că și-ar fi ucis mama. Acesta a anunțat de mai multe ori moartea femeii

O femeie din Bacău fost găsită fără suflare, iar fiul cu care locuia este principalul suspect. Bărbatul ar fi anunțat moartea acesteia de mai multe ori.
08.02.2024 | 18:57
Un barbat din Bacau este suspectat ca siar fi ucis mama Acesta a anuntat de mai multe ori moartea femeii
O femeie din Bacău a fost găsită moartă. Anchetatorii suspectează că aceasta ar fi fost ucisă de fiul ei. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Moarte învăluită în mister pentru o bătrână din Bacău. Femeia a fost găsită fără suflare în propria casă, iar principalul suspect este fiul acesteia, deși ar fi aproape imobilizat la pat.

Bătrână moartă în propria casă. Fiul ei este suspectul pe care îl au în vedere polițiștii

În județul Bacău, comuna Balcani, se desfășoară o anchetă mai puțin obișnuită. Decesul unei femei în vârstă de 64 de ani, care a fost descoperită fără viață în locuința sa, i-a pus în dificultate pe polițiști, întrucât nu se știe dacă aceasta a fost ucisă sau a murit din alte cauze.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au declarat că victima prezenta semne de violență pe corp, iar astfel există suspiciuni că ar fi fost omorâtă, dar principalul suspect pe care îl au în vizor anchetatorii este fiul femeii.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani locuia împreună cu mama sa, conform relatărilor persoanelor apropiate familiei, iar el suferă de afecțiuni psihice și este aproape imobilizat la pat.

ADVERTISEMENT

Fiul bătrânei și-a alertat sora de mai multe ori că mama lor a murit

Moartea femeii a fost anunțată unui alt copil al acesteia, chiar de către fiul cu probleme. Sora bărbatului nu a luat în seamă spusele fratelui ei, deoarece a mai primit astfel de apeluri.

Cu toate acestea, fiica femeii decedate a mers să verifice situația și a descoperit-o pe mama sa moartă în locuință. Ea a alertat imediat serviciul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului și au pornit investigațiile. Fiul bătrânei va fi interogat de către procurori în cursul anchetei și urmează să se stabilească dacă acesta a fost autorul unei crime.

Vecinii au spus pentru Știrile ProTv că fiul femeii moarte a suferit un accident cu bicicleta acum 10 ani și de atunci nu a mai putut să se deplaseze. Mama sa a avut grijă de el de atunci.

ADVERTISEMENT

O altă vecină a mai declarat că ea nu ar fi văzut vreodată urme de violență asupra femeii. Trupul decedatei va fi supus unei examinări medicale legale care va determina cauzele exacte ale morții.

ADVERTISEMENT