News

Un bărbat din Bolintin Vale a fost împușcat de poliţişti, după ce i-a atacat cu un cuțit

21.04.2020 | 17:18
Un barbat din Bolintin Vale a fost impuscat de politisti dupa ce ia atacat cu un cutit
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost împușcat de polițiștii din Bolintin Vale, după ce i-a atacat cu cuțitul pe stradă. Aflat într-o stare avansată de ebrietate, bărbatul a amenințat inițial că se sinucide.

Bărbat împușcat de polițiști în Bolintin Vale

Victima a fost transportată la spital, conform observatornews.ro. Conform unui comunicat al Poliției Bolintin Vale, forțele de ordine au fost sesizate prin 112 cu faptul că o persoană din Bolintin Vale a ieșit pe strada Palanca cu o butelie și face scandal.

ADVERTISEMENT

4 polițiști și 2 jandarmi au găsit la fața locului un bărbat în stare avansată de ebrietate, în vârstă de 31 de ani.

Bărbatul stătea pe mijlocul străzii și își ținea cuțitul la gât, amenințând că se va sinucide. Ulterior, a încercat să atace polițiștii cu arma albă și a fost împușcat în picior

ADVERTISEMENT

„S-a încercat imobilizarea persoanei în cauză, moment în care, acesta a încercat să atace polițiștii cu cuțitul. Polițiștii au folosit armamentul din dotare, trangând două focuri în plan vertical și unul asupra persoanei în cauză, împușcându-l în picior. Victima urmează să fie transportată la spital pentru acordarea de îngriji medicale“, au transmis autoritățile, conform sursei citate.

Bolintin-Vale (în trecut, Bolintinu din Vale sau Moșneni-Drăgoiu) este un oraș în județul Giurgiu, Muntenia, România, format din localitatea componentă Bolintin-Vale (reședința), și din satele Crivina, Malu Spart și Suseni. Orașul are o populație de 12.929 locuitori.

ADVERTISEMENT

O parte dintre români nu mai rezistă în carantină și provoacă incidente în ultima perioadă, majoritatea fiind persoane care locuiesc în cartiere rău famate din România.

În doar ultima săptămână, mai multe bătăi ca-n filme au fost surprinse în București, Brașov sau Hunedoara, fiind nevoie de intervenția în forță a mascaților.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, forțele armate s-au alăturat polițiștilor și jandarmilor pentru a supraveghea aceste zone expuse unui risc crescut de infracționalitate, cel puțin până la finele stării de urgență.

ADVERTISEMENT